Noul Kia Sportage câștigă în clasa sa la premiile „Women’s World Car of the Year”

Da mai departe!

Noul Kia Sportage a câștigat categoria „Family SUV” la prestigioasele premii „Women’s World Car of the Year” (WWCOTY). O echipă foarte respectată de 56 de jurnaliste din 40 de țări de pe cinci continente a analizat cele mai remarcabile SUV-uri care au fost lansate în 2021, modelul Sportage atrăgând laude în mai multe categorii și câștigând râvnitul premiu.

Noul Sportage s-a alăturat altor 64 de concurenți testați de juriul WWCOTY în șase categorii: „Family SUV”, „Urban Model”, ”Large Car”, „Luxury SUV”, „Performance Car” și „4X4”. Modelul Sportage a impresionat juriul prin amestecul său de inovații de ultimă generație în materie de siguranță, experiență plăcută de condus, caracteristici de confort, tehnologie de ultimă oră, design elegant, eficiență impresionantă, impact redus asupra mediului și raport calitate-preț foarte bun.

Noul Sportage prezintă un design elegant, dezvoltat pentru Europa, cu proporții care sunt adaptate ideal pentru nevoile clienților europeni. Organizarea inteligentă a interiorului noului Sportage a avut ca rezultat un spațiu pentru picioare și cap de top, pentru deplasări relaxante alături de familie, în timp ce funcțiile pentru condus și confort asigură ocupanților o experiență confortabilă și conectată în timpul călătoriilor.

A cincea generație a modelului Sportage este disponibilă cu o gamă extinsă de versiuni electrificate, care include sisteme de propulsie mild-hybrid (MHEV), hybrid (HEV) și plug-in hybrid (PHEV) care oferă o economie excelentă de combustibil, emisii scăzute și, în cazul versiunii PHEV, o autonomie electrică de până la 78 km.

Juriul WWCOTY va testa acum noul Sportage în lupta împotriva celorlalți cinci câștigători de categorie înainte de a dezvălui „Cea mai bună mașină a anului” pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.

Related posts