Nouă ediție limitată Bentley Mulsanne Hallmark by Mulliner

Da mai departe!

Bentley Motors prezintă Mulsanne Hallmark Series by Mulliner – o ediție limitată exclusivistă, inspirată de cele mai fine metale prețioase și materiale de lux, utilizate doar de bijutierii de top.

Această ediție limitată include toate modelele gamei Mulsanne, fiind versiunea cea mai exclusivistă a navei amiral Bentley.
Versiunile Silver și Gold ale ediției de cincizeci de exemplare vor fi disponibile clienților. Metalele prețioase au fost mult timp identificate prin anumite semne distinctive, prin gravuri care le dovedesc valoarea și autenticitatea. În aceeași manieră, și automobilele exclusiviste pot fi identificate după propriile semne distinctive; în acest caz, după măiestria artizanală Mulliner.

Detaliile extraordinare de design marca Mulliner – divizia de personalizare a limuzinelor Bentley – includ emblema „Flying B” din argint sau placată cu aur, o nervură fina, din același metal prețios, pe toată lungimea caroseriei și piele în nuanțe metalice de auriu sau argintiu, care căptușește compartimentele de depozitare, completată de furnir pictat și o intarsie superbă din metal prețios.

Pe o parte a emblemei retractabile „Flying B” este gravat ”Commissioned”, iar pe cealaltă parte – ”By Mulliner”, aceasta fiind turnată în argint solid sau placată cu aur.

Ambele modele etalează o nervură fină, pictată manual, de-a lungul întregii caroserii, fie cu aur, fie cu argint. Schemele de vopsire Duo și single-tone sunt disponibile pentru ediția Hallmark Series by Mulliner.

Jantele impozante de 21″, din aliaj lustruit și grila Mulliner (sau, opțional, Serenity) distinctivă, definesc caracterul ultra-luxos al limuzinei.

Piele în nuanțe metalice, intarsii de metale prețioase și combinații cromatice personalizate

La interior, ediția limitată Mulsanne Hallmark Series by Mulliner include scaunele din față și din spate îmbrăcate în piele în nuanțe contrastante, pentru a crea o combinație cromatică unică. O superbă broderie, cusături și tivuri din argint sau din aur completează designul exclusivist al interiorului.

Pielea în nuanțe metalice de argintiu sau auriu garnisește compartimentele de depozitare Hidden Delights, fiind inspirate de croiala celor mai frumoase costume Savile Row. Scaunele și panourile portierelor sunt îmbrăcate în tapițerie matlasată de piele cu un discret model diamant, în timp ce furnirul este pictat în armonie perfectă cu nuanța secundară de piele, creând un interior elegant și extrem de atent gândit, inspirat de cele mai noi tendințe de design interior.

Placajul de pe consola centrală include un strat superior din argint sau din aur, cu inscripția ”Mulliner”, iar benzile ornamentale ale portierelor includ inserții din argint solid sau placate cu aur.

Pernele scaunelor din spate, tapițate cu Alcantara la culoare cu nuanța secundară de piele, umbrelele de oraș și pragurile iluminate, inscripționate cu numărul unic al modelului (de la 1 la 50), desăvârșesc interiorul extraordinar al acestei ediții ultra-limitate Mulsanne Hallmark. Un dulap de cocktail Mulliner este, de asemenea, disponibil opțional.

Related posts