MPV-ul Renault Scenic se transformă în Renault Scénic E Tech electric

Da mai departe!

Dezvăluit în timpul summitului ChangeNOW de la Paris, conceptul Scénic Vision a marcat al doilea pas al mărcii Renault în zona vehiculelor electrice din segmentul C; îmbogățind o gamă cuprinzătoare de modele complet electrice:  Mégane E-Tech electric, ZOE și Twingo.

Scénic Vision a deschis calea către o mobilitate mai durabilă, sigură și incluzivă. Vizionar și explorator, a întruchipat cele mai avansate perspective tehnologice pentru decarbonizare.

Noul Renault Scénic E-Tech electric va merge pe drumul deschis de Scénic Vision, fiind primul vehicul de serie care întruchipează noua strategie de dezvoltare durabilă a mărcii, cu referințe clare la mediu, siguranță și incluziune.

Noul model începe să-și dezvăluie silueta finală, printr-o flotă de vehicule pre-serie care vor fi conduse pe drumurile publice în această vară de către inginerii Renault.

Fabricate la ElectriCity din Douai, vehiculele pre-serie prezintă un model de camuflaj special creat de Renault Design. Acesta constă într-un joc de linii și modele derivate din logo-ul nostru iconic, care amintește de design-ul realizat anterior pentru camuflarea modelului Mégane E-Tech electric.

Noul Renault Scénic E-Tech electric va avea premiera mondială în cadrul salonului auto  IAA 2023 de la München pe 4 septembrie.

Related posts