Kia Telluride și Kia e-Soul câștigă premii World Car Awards 2020

Da mai departe!

Kia Motors Corporation a câștigat două distincții importante la premiile World Car Awards 2020, modelul Telluride fiind onorat cu marele premiu ‘Mașina anului 2020 în lume’ (World Car of the Year) și e-Soul primind premiul ‘Mașina urbană a anului’ (World Urban Car).

 

Modelul Kia Telluride a fost răsplătit de comisia de jurizare pentru designul său distinct și caracaterul său practic impresionant. Titlul ‘World Car of the Year’ reprezintă o nouă distincție pentru un automobil care a obținut deja peste 70 de premii de la lansarea sa în 2019. SUV-ul a fost deja încoronat cu premiul ‘North American Utility Vehicle’ și SUV-ul anului acordat de publicația MotorTrend, printre alte premii importante.

2020 Telluride

Modelul 100% electric e-Soul a fost desemnat de către juriu drept automobilul ideal pentru oraș, combinând performanța rulării cu zero emisii și autonomia electrică impresionantă cu o caroserie compactă, un design îndrăzneț și un nivel înalt de practicitate.

„Noi, cei de la Kia ,suntem cu adevărat onorați să primim nu doar unul, ci două premii din partea comisiei de jurizare a premiilor ‘World Car of the Year”, a declarat Thomas Schemera, vicepreședinte executiv și șef al diviziei de produse al Kia Motors Corporation. „Aceasta este una dintre cele mai acerbe competiții din industria auto mondială, dovedind că Telluride și e-Soul sunt automobile cu adevărat remarcabile. Aceste premii atestă talentul și eforturile unei echipe globale, care se străduiește să creeze automobile atractive, de înaltă calitate și practice pe care șoferii le iubesc.”

Câștigătorii premiilor ‘World Car Awards’ sunt aleși de un juriu internațional independent alcătuit din 86 de jurnaliști cu experiență, foarte respectați, din industria auto din 24 de țări din toată lumea.

 

Disponibil în toată America de Nord și pe multe piețe globale Kia, modelul Kia Telluride îmbină o prezență puternică a designului exterior cu un habitaclu spațios, practic și de înaltă calitate, care poate găzdui până la opt pasageri. Dotat cu o serie de tehnologii avansate, tracțiune integrală și sisteme de asistență pentru șofer, Telluride este ideal pentru aventuri alături de familie și pe trasee off-road.

Modelul compact Kia e-Soul dispune de un sistem de propulsie electric puternic, clienții putând alege între pachetul de baterii de 64 kWh sau 39.2 kWh. Fiind capabil de o autonomie de până la 452 kilometri cu o singură încărcare a bateriei (modelele cu baterie de 64 kWh, conform ciclului combinat WLTP), e-Soul oferă șoferilor o autonomie complet electrică mai mare decât a multor automobile electrice mai scumpe, făcându-l astfel partenerul ideal, atât în mediul urban cât și dincolo de granițele orașului. O serie de tehnologii avansate, incluzând sistemul de frânare regenerativ, asigură șoferilor maximizarea distanțelor cu o singură încărcare a bateriei.

Related posts