Kia primește un nou premiu pentru limbajul de design al mărcii

Da mai departe!

Kia Corporation a fost premiată la ceremonia de decernare a premiilor „Car Design Award 2024”, primind prestigioasa distincție pentru „Brand Design Language”.

Ca parte a mult apreciatei relansări a mărcii, Kia a dezvăluit noua sa filozofie de design revoluționară, „Opposites United”, în 2021. Filozofia de design se bazează trei energii – tensiune, armonie și dinamism – pentru a crea perspective noi și a dezvolta noi idei inspirate de forţele contradictorii experimentate în viaţa de zi cu zi.

Kia a fost recunoscută pentru că a comunicat direcții de design consecvente prin lansarea de produse diferențiate în cadrul filozofiei de design „Opposites United”. În conformitate cu viziunea sa de a oferi soluții de mobilitate sustenabilă, filozofia consolidează ideile de design și valoarea clienților în toate automobilele Kia de pe piață.

„Prin filozofia sa „Opposites United”, designul Kia a adoptat o abordare nonconformistă cu scopul de a induce schimbarea, fără teama de a-și asuma riscuri. Neașteptate la prima vedere, noile modele Kia renunță la parametrii estetici stabiliți de mult timp pentru a introduce un limbaj formal complet nou și modern. Inovație continuă pentru a stabili o nouă identitate”, au declarat comisiile de evaluare ale premiilor „Car Design Award 2024”.

Printre noile automobile Kia care au fost onorate recent pentru designul lor excelent, modelul EV9 a câștigat două dintre primele trei premii auto de top din lume, inclusiv „2024 World Car of the Year” („Mașina anului 2024 în lume”) și „2024 North American Car, Utility and Truck of the Year”. Kia a câștigat și premiile iF Design, iar modelul EV9 a câștigat prestigiosul premiu Gold.

„Îmbrățișând spiritul filosofiei „Opposites United”, studioul Kia Design încearcă să valorifice puterea designului pentru a modela un viitor al mobilității care este atât inovator, cât și sustenabil; unul care încearcă să facă viața oamenilor mai ușoară și mai bună”, a declarat Karim Habib, vicepreședinte executiv și șef al Kia Global Design.

„Acest premiu este o recunoaștere a motivației și devotamentului nenumăraților membri ai echipei noastre globale, care sunt motivați să influențeze industria cu un design relevant și semnificativ. Suntem recunoscători că suntem un brand care recunoaște influența profundă pe care o poate avea designul, deoarece acordăm prioritate designului sustenabil, centrat pe utilizator”, a spus Karim.

De la începuturile sale în anii 1980, premiul „Car Design Award” a servit drept recunoaștere globală pentru echipele de proiectare responsabile pentru cele mai bune concepte de mașini, automobile de serie și limbaj general de design oferit. Juriul, format din jurnaliști renumiți pe plan internațional, de la publicații auto și de design, selectează doar 10 proiecte de mașini de serie și 10 proiecte de concepte din ultimul an, precum și limbajul de design a doar cinci mărci, pentru a fi considerate finaliste.

Related posts