Kia EV9 câștigă premiul „Alegerea cititorilor” înainte să apară oficial

Da mai departe!

KIA anunță că  viitorul SUV 100% electric Kia EV9 câștigă premiul „Alegerea cititorilor” înaintea dezvăluirii sale în cursul acestui an. Acest lucru face din acest SUV electric, cel mai așteptat model al anului 2023.

Kia a triumfat la prestigioasele premii „What Car?” din Marea Britanie, înregistrând victorii în categoriile specifice cu modelele Kia Sportage și viitorul SUV 100% electric Kia EV9. Juriul „What Car?” a numit Kia Sportage „Cel mai bun SUV de familie”, remarcând o serie de calitâți care îl fac să iasă în evidență într-unul dintre segmentele cele mai disputate din Marea Britanie. Echipa de testare What Car? a evaluat o gamă largă de modele similare pe drumurile din Marea Britanie și la o unitate de testare dedicată.

Disponibil cu sisteme de propulsie electrificate, inclusiv opțiuni mild hybrid (MHEV), hybrid electric (HEV) și plug-in hybrid (PHEV), modelul Sportage a devenit rapid unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa. Un total de 136.293 de unități au fost vândute până la sfârșitul lunii decembrie 2022 în întreaga regiune.

Viitorul Kia EV9 și-a asigurat victoria în categoria „Alegerea cititorilor” a publicației What Car?. Trofeul a fost acordat prin vot de cititorii publicației What Car?, care au numit EV9 ca fiind cea mai așteptată mașină nouă din 2023. EV9, SUV-ul 100% electric de clasă mare al Kia, este următorul automobil electric care va fi lansat în cadrul strategiei „Plan S” a mărcii Kia, urmând să se situeze în topul automobilelor electrificate. Acesta merge pe urmele modelului Kia EV6 (numită „Mașina Anului 2022”) și ale noului Kia Niro EV, fiind unul dintre cele nouă modele electrice Kia care urmează să fie lansate până 2027.

David Hilbert, director de marketing, Kia Europa a comentat: „Câștigarea a două prestigioase premii What Car? reprezintă o realizare de care ne putem simți cu adevărat mândri. În timp ce SUV-ul Kia Sportage este lider în clasa sa cu designul său remarcabil, sistemele de propulsie eficiente și caracterul practic impresionant, faptul că cititorii votează deja pentru noul EV9 înainte de dezvăluire evidențiază anticiparea puternică pe care oamenii o au pentru produsele noastre viitoare. Anul acesta se pregătește să fie încă unul interesant în călătoria noastră de a deveni un furnizor de top de soluții de mobilitate sustenabilă la nivel mondial.”

Related posts