Kia dezvăluie primele imagini ale noii generații a modelului Sorento

Da mai departe!

Kia Motors Europe a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului model Sorento, înainte de prima sa apariție publică la Salonul Auto Internațional de la Geneva 2020.

Conceptul de „îndrăzneală rafinată” i-a inspirat pe designerii Kia, care au căutat să păstreze estetica robustă și dură a generațiilor anterioare ale modelului Sorento, aplicând în același timp un grad mai mare de rafinament și eleganță. Mai stilat ca niciodată, designul redefinit al modelului Sorento încorporează linii mai ascuțite și suprafețe continue, fluide, ceea ce îl face vizibil mai sculptural decât predecesorul său cu margini rotunjite. Cu detalii geometrice moderne și cu proporții mai alungite, ce se întind spre partea din spate, rezultatul este un design mai încrezător, mai matur și mai atrăgător ca niciodată.

Și „fața” mai hotărâtă, mai energică a modelului Sorento evoluează, de asemenea, cu o nouă interpretare a grilei emblematice ‘nas de tigru’ Kia. Mai largă și mai expansivă, se înfășoară organic în jurul blocurilor optice integrate pe fiecare parte. Farurile în sine au o nouă lumină de zi ‘ochi de tigru’, de tip LED, ce atrag o atenție suplimentară asupra designului,scoțând în evidență liniile intense din jurul ochilor de tigru.

Din profil, proporțiile modelului Sorento sunt adaptate subtil pentru a-l face să pară mai lung, cu console față și spate mai scurte și cu un ampatament mai lung. Noile sale proporții extind și lungimea capotei, mutând stâlpul A cu 30 mm mai în spate față de axa frontală, pentru a oferi un design interior mai orientat către partea din spate. Linia joasă a podelei se învăluie în jurul aripilor din față și se transformă într-o singură linie puternică, care se extinde de-a lungul părții laterale a modelului Sorento și curge spre noile stopuri amplasate vertical.

Sorento se află în centrul liniei de modele SUV Kia, care include, de asemenea, modelele Seltos, Stonic, Sportage și Telluride. Noul model este rezultatul unui efort de colaborare între cele trei studiouri din rețeaua globală de design a Kia, din Coreea de Sud, Europa și America de Nord. Generația a patra a modelului se bazează pe o platformă cu totul nouă, ridicând standardele în segmentul SUV de clasă medie prin spațiu, caracter practic, eficiență și calitate.

Proiectat și dezvoltat pentru a răspunde oricărei provocări, noul Sorento își va face debutul în data de 3 martie 2020.

Related posts