Kia dezvăluie modelul 100% electric Niro EV

Da mai departe!

Kia a dezvăluit o nouă versiune complet electrică a modelului Niro, la cea de a cincea expoziție internațională a vehiculelor electrice din Jeju, Coreea de Sud. Pregătit pentru debutul său european la Salonul Auto de la Paris din Octombrie 2018, modelul sportiv și versatil Niro EV combină plăcerea de a conduce cu utilitatea, funcționalitatea și un design care va întoarce privirile.

Modelul este proiectat la centrele de design Kia din California, SUA și di Namyang, Coreea de Sud. Inspirat din conceptul Niro EV dezvăluit la ediția din 2018 a expoziției CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas, Niro EV prezintă o grilă a radiatorului unică, fante de admisie a aerului futuriste și lumini de zi tip LED în formă de săgeată. Niro vine cu un concept de design curat și high-tech, cu geamuri laterale conice în spate, care scot în evidență profilul elegant al modelului Niro EV, permițând în același timp un spațiu mai mare în interior datorită aripilor spate arcuite.
Niro EV este pus în mișcare de un sistem de propulsie electric de ultimă generație, folosind tehnologii de producție noi, dezvoltate anume pentru modelele Kia electrice. Echipat cu un pachet de baterii litiu-polimer de 64 kWh, de înaltă capacitate, Niro EV va putea parcurge peste 450 km* cu o singură încărcare și cu zero emisii, sau mai mult de 300 de km* cu sistemul opțional de baterii de 39.2 kWh.

Niro EV demonstrează pașii importanți pe care Kia i-a parcurs în ultimii ani pentru a livra vehicule confortabile, care oferă o plăcere de a conduce sporită și care constituie viitorul în motorizarea cu emisii zero.

Niro EV va fi comercializat în Coreea în a doua jumătate a anului 2018, urmând a fi introdus ulterior pe alte piețe.

Related posts