Kia a sărbătorit construirea a 5 milioane de mașini în Slovacia

Da mai departe!

Kia Slovakia sărbătorește producția a peste cinci milioane de unități, o bornă care evidențiază succesul companiei prin consecvență și inovație. Un model Sportage Hybrid a fost selectat pentru aniversarea a 5 milioane de unități pentru clienții din Slovacia. Din cele cinci milioane de automobile produse în Teplicka nad Vahom, peste 2,5 milioane sunt modele Sportage, care sunt produse în Kia Slovacia încă de la a doua generație. Acesta este urmat îndeaproape de modelele Ceed, care au fost produse în peste 2,1 milioane.

„Ne-am triplat cota de pe piața auto europeană în ultimele două decenii datorită prezenței fabricii noastre în Europa”, a comentat Marc Hedrich, președintele Kia Europe, prezent la ceremonia locală. „Succesul extraordinar al modelelor Ceed și Sportage produse în Slovacia este cu adevărat admirabil, devenind de mai multe ori cele mai vândute modele în Europa, ceea ce este o dovadă a calității pe care Kia a reușit să o obțină”, a adăugat el.

Kia Slovacia produce în prezent aproape 1.500 de automobile Ceed și Sportage pe zi, care sunt transportate cu trenul și camionul către clienți. În ultimii ani, principalele țări de export pentru Kia Slovacia rămân Marea Britanie, Germania, Suedia și Spania. Compania continuă să investească și să implementeze noi tehnologii pentru a crește eficiența producției și siguranța angajaților, pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a asigura satisfacția maximă a clienților. Prin fundația sa, care a fost înființată în 2013, producătorul auto a susținut o varietate de proiecte în domeniile educației, sănătății, mediului și incluziunii.

Producătorul auto are în prezent aproximativ 3.800 de angajați, cu o rată medie de păstrare a angajaților de 11 ani. Din personalul actual, peste 1.300 de angajați au lucrat pentru Kia Slovacia de peste 15 ani, făcând din companie un angajator stabil în regiune în ultimii douăzeci de ani și, prin urmare, un partener strategic al orașului Žilina, al municipalităților și comunităților din jur. Fiind singurul producător de automobile din Slovacia cu laborator propriu certificat pentru emisii și unitate de producție de motoare, personalul reprezintă cei mai înalt calificați ingineri specializați atât în ​​operațiuni de asamblare, cât și de prelucrare. Prin urmare, Kia se află în fruntea inovației și sustenabilității pentru industria europeană de automobile.

Mai mult decât atât, dedicarea și competența forței de muncă, împreună cu facilitățile de ultimă generație, au permis mărcii Kia să răspundă nevoilor în evoluție ale clienților europeni. Performanța tehnică a echipei de producție este egalată doar de dedicarea lor față de gestionarea mediului. Prin diverse inițiative, Kia și-a redus substanțial amprenta ecologică per mașină produsă în ultimul deceniu: 16% economie de energie electrică, 35% economie de apă prin reutilizarea apei reciclate și o scădere suplimentară cu 19% a CO2. În cele din urmă, este relevant de menționat că fabrica Kia din Zilina utilizează energie 100% regenerabilă pentru operațiunile sale. „Aș dori să mulțumesc tuturor angajaților, furnizorilor și partenerilor noștri pentru eforturile și devotamentul lor: datorită muncii lor susținute, am reușit să producem 5 milioane de automobile în Teplicka nad Vahom”, a declarat Geon Won Shin, Președinte și CEO Kia Slovacia.

Related posts