Kia a prezentat prima imagine cu SUV compact Sonet

Da mai departe!

Kia Motors India, o filială deținută integral de Kia Motors Corporation, a dezvăluit astăzi prima imagine oficială a noului SUV compact gata pentru producție Kia Sonet. Conceptul Sonet a fost dezvăluit pentru prima dată la salonul auto Delhi Auto Expo 2020, unde a fost aplaudat de publicul larg datorită designului său exterior inedit și tineresc. Modelul Sonet va fi lansat în această vară.

Acest sketch (rendering) al lui Sonet evidențiază ADN-ul dinamic al brandului Kia, îmbinând designul emoțional cu aspectul premium și tineresc pentru a crea o prezență puternică pe drum. Designul îndrăzneț al SUV-ului compact combină trăsăturile semnăturii de design Kia, precum grila tip ‘tiger nose’ proeminentă ,cu o grilă tridimensională în formă de rețea geometrică pentru o impresie vizuală puternică. Prezența sa agresivă denotă un aspect robust, dur, în timp ce influențele de inspirație indiană sunt prezente în designul grilei.
Modelul Sonet va fi al doilea automobil de la Kia fabricat în India, în urma lansării modelului Seltos. Noul model va atrage consumatorii din întreaga lume și va avea premiera mondială în scurt timp, urmată de debutul pe piața din India în perioada imediat următoare. Noul Kia Sonet este destinat generației tinere, care este aspirațională și conectată social, și care deține competențe tehnologice.

Related posts