Hyundai dezvaluie cel mai mic model electric – este destinat copiilor

Da mai departe!

Hyundai a dezvaluit astazi primele imagini cu cel mai mic model electric al gamei. Obiectivul producatorului este de a oferi experiente memorabile de mobilitate si celor mai mici clienti – copiilor.

Exteriorul are ca sursa de inspiratie modelul concept electric 『45』, prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019. Echipa Hyundai a adaptat tema de design 『45』 – „kinetic cube” – caracterizata prin forme unghiulare si suprafete netede, pentru a crea acest autovehicul de culoare Performance Blue cu accente in nuante de portocaliu.

Mini-vehiculul electric – care dispune de un singur loc pentru conducatorul auto – prezinta doua motoare de tip DC, viteza maxima atinsa fiind de 7 km/ h.

Sustenabilitatea a reprezentat mereu o sursa de inspiratie pentru Hyundai, iar noul model a fost creat dintr-un material reciclabil – lemn. Desi autonomia nu a fost inca stabilita oficial, mini-vehiculul poate fi alimentat prin intermediul tehnologiei „Emotion Adaptive Vehicle Control”, care monitorizeaza starea emotionala a conducatorului auto si actioneaza in functie de aceasta.

Related posts