Ferrari va investi 500 de milioane de euro în fabricile sale din Maranello şi Modena, până în 2025

Da mai departe!

Ferrari va investi până în 2025 până la 500 de milioane de euro în fabricile sale din Maranello şi Modena, pentru a sprijini noile tehnologii şi a crea 250 de locuri de muncă, a anunţat marţi regiunea Emilia- Romagna, transmite Reuters.

Planul va include o nouă unitate de producţie pentru electrificare şi noi sisteme de propulsie cu impact redus asupra mediului, potrivit site-ului regiunii, unde se află sediul istoric al Ferrari din Maranello.

Producătorul de maşini sport de lux a declarat marţi că şi-a asigurat fonduri publice de până la 106 milioane de euro pentru a sprijini investiţia totală.

Fondurile fac parte dintr-un memorandum de înţelegere pe care Ferrari l-a semnat cu Ministerul Economiei din Italia, agenţia de stat de investiţii Invitalia şi guvernul regional din Emilia-Romagna.

”Credem în teritoriul nostru şi ne angajăm să-l îmbunătăţim prin proiecte care aduc beneficii tangibile din perspectivă socială şi de mediu, precum şi întărirea competitivităţii acestuia”, a spus directorul general al Ferrari, Benedetto Vigna, în comunicat.

Related posts