Elon Musk le-a transmis angajaţilor Tesla să nu se îngrijoreze din cauza scăderii preţului acţiunilor companiei

Da mai departe!

Directorul general al Tesla, Elon Musk le-a spus angajaţilor că nu ar trebui să fie ”deranjaţi de nebunia de pe bursă”, după ce acţiunile companiei au scăzut cu aproape 70% în acest an din cauza nervozităţii legate de diminuarea cererii de vehicule electrice şi de timpul alocat de Musk platformei de socializare Twitter, transmite Reuters.

Într-un e-mail trimis personalului miercuri şi văzut de Reuters, Musk a spus că crede că, pe termen lung, Tesla va fi cea mai valoroasă companie de pe pământ.

De asemenea, el le-a cerut angajaţilor să intensifice livrările de vehicule la sfârşitul acestui trimestru, după ce producătorul auto a oferit reduceri de preţuri pentru vehiculele sale în Statele Unite şi China.

”Vă rog să faceţi toată eforturile pentru următoarele câteva zile şi să vă oferiţi voluntari pentru a ajuta la livrări, dacă este posibil. Va face o diferenţă reală!” a spus el în e-mail.

Analiştii se aşteaptă ca Tesla să livreze 442.452 de vehicule în trimestrul patru, conform datelor Refinitiv.

Scăderea vertiginoasă a preţului acţiunilor Tesla a afectat valoarea acţiunilor deţinute de angajaţii producătorului de vehicule electrice.

Tesla a oferit compensaţii în acţiuni pentru majoritatea angajaţilor, inclusiv pentru lucrătorii din fabrică.

Related posts