E oficial! Ssang Yong devine de acum KG Mobility

Da mai departe!

Producătorul sud-coreean de automobile a confirmat oficial schimbarea sa de identitate. Începând de astăzi, SsangYong Motor devine KG Mobility. Evenimentul marchează începutul unei ere noi pentru producător.

După o perioadă financiară foarte dificilă pentru SsangYong în ultimii 3 ani, constructorul asiatic a fost preluat de către KG Group în 2022. Odată cu această preluare, prin care producătorul de automobile a ieșit din insolvență, SsangYong a anunțat la începutul acestui an că își va schimba numele în KG Mobility pentru a da startul unei ere noi pentru companie.

Acum, schimbarea identității a fost confirmată de producătorul sud-coreean, care, începând de săprămâna aceasta, poartă noul său nume. Modelele existente ale mărcii vor fi vândute în continuare sub aceleași nume, dar sub o nouă siglă.

„Ne-am schimbat numele după 35 de ani și am făcut primul pas către schimbare și dezvoltare într-o viitoare companie de mobilitate”, a declarat un purtător de cuvânt al mărcii asiatice.

Recent, KG Mobility a publicat primele imagini cu noul SUV electric Torres EVX. La finalul lui martie, constructorul sud-coreean va prezenta nu mai puțin de 16 concepte și modele de serie noi în cadrul Salonului de Mobilitate de la Seul.

Related posts