E-Mobility: DKV Mobility își extinde rețeaua de încărcare prin intermediul punctelor de încărcare AVIA și EnerMia

Da mai departe!

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, își extinde rețeaua de încărcare cu 220 de puncte de încărcare în Olanda, operate de AVIA, și 110 puncte de încărcare în nordul Italiei, operate de EnerMia. Atât EnerMia, cât și AVIA, au semnat recent cu GreenFlux, subsidiara DKV Mobility care gestionează întreaga gamă de servicii de încărcare a DKV Mobility, acorduri de cooperare în acest sens. În rețeaua AVIA posesorii vor putea folosi cardurile DKV CARD +CHARGE și funcția de plată DKV APP&GO din cadrul DKV Mobility App.

„Suntem foarte încântați că rețeaua noastră de încărcare crește continuu”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Mulțumim EnerMia pentru cooperare. Aceasta înseamnă o creștere semnificativă a punctelor de încărcare disponibile pentru clienții noștri din nordul Italiei”.

„Ne bucurăm că am putut câștiga AVIA – deja un partener de încredere pentru combustibilii convenționali de mulți ani – pentru această cooperare în rețeaua de încărcare”, a continuat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Această cooperare are ca rezultat o creștere semnificativă a punctelor de încărcare disponibile clienților noștri din Țările de Jos.”

„AVIA este foarte încântată să ofere DKV Mobility acces la rețeaua sa de încărcare în creștere rapidă din Țările de Jos și să sprijine clienții DKV Mobility în călătoria lor prin tranziția energetică”, spune Susan Kuijpers, Managing Director la AVIA Nederland.

Rețeaua de încărcare a DKV Mobility în întreaga Europă se ridică la ~ 310.000 de puncte de încărcare.

Related posts