DUNLOP, echipare de top pentru Mini Clubman

Da mai departe!

Dunlop anunță o nouă echipare originală pentru Mini Clubman. Cel mai recent model al acestei mașini în șase uși va veni echipat cu anvelopele de vară de ultra înaltă-performanță (UHP) Sport Maxx RT2* în dimensiunea 225/45R17 94W XL. Această anvelopă este marcată cu însemnul * pentru a indica că este aprobată de Mini ca echipare originală pe vehiculele sale.

În acord cu ADN-ul Dunlop, anvelopa a fost dezvoltată în spiritul filosofiei “Forever Forward”, care țintește să creeze experiențe de condus extraordinare. Moștenirea de cursă lungă a Dunlop, în care se numără multele victorii în competițiile de anduranță, a fost o sursă extraordinară de inspirație în dezvoltarea acestei noi anvelope Sport Maxx RT2. Anvelopa furnizează niveluri de top ale aderenței și ale preciziei direcției, făcând-o să fie o alegere bună pentru conducătorii auto aflați în căutare de călătorii incitante.

Potrivită pefect noului Mini Clubman, anvelopa Dunlop Sport Maxx RT2* este setată să mențină atât aderența cât și performanța în condiții de carosabil umed și uscat, sporind plăcerea de a conduce într-o varietate largă de situații, fără a face vreun compromis în materie de calitate. Aceste rezultate pot fi atribuite compusului special Evolutionary Tread, ce furnizează o aderență sporită și un nivel ridicat al preciziei direcției1.

Nick Harley, Managing Director Consumer Tires EMEA la Goodyear Dunlop pentru echipare originală, a precizat: “Suntem încântați că am fost aleși de către Mini pentru acest vehicul trendy și neconvențional. Anvelopele noastre Dunlop Sport Maxx RT2 sunt echiparea potrivită pentru o mașină care combină aspectele practice de zi cu zi cu plăcerea de a conduce”.

Related posts