DKV Mobility cooperează cu ABB E-mobility pentru a oferi soluții potrivite de încărcare în curent continuu

Da mai departe!

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, a încheiat un parteneriat cu ABB E-mobility, furnizor din domeniul soluțiilor de încărcare superioară a vehiculelor electrice, pentru a oferi clienților DKV Mobility o infrastructură de încărcare în curent continuu (DC) puternică și fiabilă la sediile companiilor lor.

Parteneriatul oferă clienților un pachet complet de servicii, de la consultanță privind selectarea și instalarea componentelor hardware potrivite până la asistență personalizată și servicii de facturare. Acest lucru permite clienților să implementeze, să opereze și să gestioneze cu ușurință soluții de infrastructură de încărcare în curent continuu (DC) cu capacități de până la 600 kW în propriile incinte. Atât DKV Mobility, cât și ABB E-mobility oferă soluții personalizate tipului de flotă electrică, fie că este vorba de automobile, fie de vehicule comerciale ușoare și grele. Oferta este valabilă, pentru început, în Germania și Austria.

„Colaborarea cu ABB E-mobility reprezintă o etapă importantă pentru noi. Datorită acesteia, ne extindem portofoliul de soluții de încărcare a vehiculelor electrice, incluzând soluții de încărcare rapidă în curent continuu (DC) pentru sediile clienților. Acest lucru ne permite să oferim o varietate de soluții de furnizare, care acoperă în mod optim și nevoile vehiculelor comerciale”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„Suntem încântați să venim în sprijinul DKV Mobility și al clienților săi pentru electrificarea flotei lor și trecerea la o mobilitate sustenabilă. La ABB E-mobility, misiunea noastră este de a oferi clienților o infrastructură de încărcare în curent continuu (DC) simplă, fără întreruperi și fiabilă. Pentru a realiza acest lucru, dispunem de un portofoliu larg de soluții hardware și software care răspund cerințelor specifice ale operatorilor de flote. De asemenea, sprijinim clienții pe deplin, de la planificare și proiectare până la instalare și concepte de servicii individuale”, a declarat Andre Strömich, Head of Channel Management la ABB E-mobility.

DKV Mobility oferă clienților săi o ofertă completă de încărcare: pe lângă soluțiile de încărcare pentru sediul clientului (@work), DKV Mobility oferă, de asemenea, soluții de încărcare la domiciliu pentru șoferul mașinii de serviciu (@home). Prin intermediul platformei tehnologice a filialei sale GreenFlux, DKV Mobility oferă totodată acces la una dintre cele mai mari rețele publice și semipublice de încărcare din Europa (@road), cu aproximativ 666.000 de puncte de încărcare.

Related posts