De mâine puteți admira mașinile Gumball3000 în București

Da mai departe!

Peste 120 de mașini au luat startul celei de-a 18 a ediție a Raliului Gumball 3000, Dublin to Bucharest, raliu ce are loc în perioada 30 aprilie – 7 Mai. Mâine și poimâine le puteți admira la linia de sosire din Piața Constituției. AutoREPORT va prezenta aceste mașini fix de la linia de sosire, din Piața Constituției.

Printre participanții la raliu, veniți din toată lumea, se numără și celebrul DJ AFROJACK, câștigătoarea premiului Grammy, rapper-ul EVE, starurile hip hop BUN B și THE ALCHEMIST, actorul principal al serialului Baywatch DAVID HASSELHOFF, șoferii de curse de Formula 1 DAVID COULTHARD și JEAN ALESI, artistul din New York FUTURA și iconu-ul skateboarding-ului TONY HAWK. Alături de vedetele raliului, alți zeci antreprenori și pasionați de mașini, vor parcurce 3.000 de mile de la Dublin la București, în doar 6 zile! Mulți dintre cei care vor lua startul la Dublin vor trece linia de sosire la București.
Fiecare oraș va găzdui o expoziție spectaculoasă de mașini care reprezintă „istoria automobilului” de la mașinile clasice, de epocă, la cele moderne de azi, incluzând: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Jaguar, Bentley și Rolls Royce, alături de cele cu un concept futurist.

Startul cursei a avut loc pe 1 mai, la Dublin, urmând un incredibil traseu ce traversează 11 țări înainte de linia de sosire la București, la Palatul Parlamentului, în seara zilei de vineri, 6 mai.
Petrecerile și demonstrațiile de mașini vor continua în București până sâmbătă, 7 mai, Gumball 3000 găzduind un festival de super mașini, sporturi de acțiune și muzică.

Gumball 3000 a fost lansat în 1999 de către antreprenorul britanic Maximillion Cooper, din dorința de a combina sporturile de acțiune, automobilele și muzica, pentru a crea un brand pentru un stil de viață popular. Totul a început când Maximillion și-a invitat prietenii celebri într-un traseu prin Europa, conducând mașini frumoase și găzduind petreceri legendare la care au participat nume precum Kate Moss, Jamiroquai, Kylie Minogue și Johnny Knoxville. În următorii zece ani, conceptul a crescut de la un raliu alimentat de mituri, la un brand global
care a atras companii de renume precum Nike, You Tube, Fiat and Red Bull, dar și participarea unor celebretitati, printre care: deadmau5, David Hasselhoff, Snoop Dogg, EVE, Travis Barker, Xzibit, Adrien Brody, Tyson Beckford, David Guetta, Tony Hawk și Dennis Rodman.

Gumball-2015-AMG-GT

Related posts