CITROËN lansează seria limitată My Ami Buggy

Da mai departe!

La doar câteva luni de la prezentarea conceptului My Ami Buggy Concept și în urma reacției foarte pozitive din partea publicului, Citroën lansează o ediție ultra-limitată, direct inspirată de acest concept. Începând cu 21 iunie va fi comercializată online în Franța o serie de doar 50 de unități.

Fiecare client va avea propria sa versiune exclusivă: interiorul vehiculului va găzdui o plăcuță „My Ami Buggy ULTRA SPECIAL LIMITED EDITION” numerotată de la 1 la 50, care va fi amplasată în partea dreaptă a planșei de bord, semnând individual fiecare exemplar. Odată cu apropierea verii, această versiune exclusivistă a lui Ami va seduce cu siguranță pasionații de escapade pe plajă.

„Publicul a reacționat cu entuziasm la prezentarea conceptului My Ami Buggy și mulți clienți și-au dorit un exemplar. Astăzi, suntem încântați să aducem spiritul acestui concept la viață, cu această serie exclusivistă My Ami Buggy și să ilustrăm încă o dată potențialul de personalizare al lui Ami. Fără uși și cu un acoperiș decapotabil, My Ami Buggy permite șoferului și pasagerului să se simtă mai liberi și să se bucure din plin de un condus silențios în modul electric”, a declarat Laurence Hansen, Director Strategie și Produs Citroën.

Ediția specială My Ami Buggy beneficiază de elemente specifice versiunilor My Ami Pop și Vibe. Buggy reprezintă spiritul de aventură și plăcerea de a afișa propriul stil în deplină libertate. 

Primul lucru pe care îl observi este noua culoare de caroserie, kaki, în perfectă armonie cu spiritul naturii și cu această versiune, Buggy, care te invită să ieși și să te bucuri de aer liber. Buggy împrumută de la versiunile Pop și Vibe o serie de dotări: armăturile pentru bara de protecție față și spate, placa frontală și ornamentele pentru faruri, pasajele roților, extensiile de aripi, precum și spoilerul spate, care îi conferă un aspect mai musculos. Accesoriile de protecție colorate în negru îi conferă încredere și amplifică sentimentul de robustețe. Dotările reprezintă semnătura grafică a acestei versiuni și contrastează cu noua schemă de culoare verde.

Related posts