Cat de sigure sunt castile moto open face?

Da mai departe!

Daca vrei sa fii in siguranta si sa te bucuri cu adevarat de experienta fiecarui drum cu motocicleta, este esential sa alegi casti moto de cea mai buna calitate. In cazul nefericit al unui impact, materialele cu care sunt prevazute la interior absorb cea mai mare parte a socului, impiedicand astfel vatamarile grave si, in unele cazuri, salvandu-ti viata.

Exista mai multe tipuri de protectie pentru motociclisti. Cele mai sigure sunt cele full face, care ofera cel mai mare grad de protectie datorita faptului ca acopera intregul cap, inclusiv fata si barbia. Este esential sa le porti la drumuri lungi, cand petreci mult timp pe motocicleta, sau daca obisnuiesti sa mergi cu viteza.

Castii flip up sau modulare ii lipseste partea care protejeaza fata, astfel incat nu este recomandata decat in cazul in care circuli doar in oras, cu viteze normale, moderate.

Casca brain cup acopera doar partea de sus a capului, astfel incat protectia oferita este una redusa. De fapt, specialistii au mari indoieli in privinta ei si o recomanda mai degraba la ocazii speciale, precum o parada a motociclistilor, unde se conduce cu viteze mici.

Exista si casti moto numite open face, care acopera capul, mai putin fata si barbia. Modelul este usor si confortabil, ofera senzatia de libertate si se dovedeste cat se poate de potrivit pentru oras. In schimb, la drum lung si cu viteze mai mari nu te protejeaza de vant, de impuritatile din aer sau de diferitele obiecte care pot sa ajunga in zona fetei si a ochilor.

Related posts