Bentley, centenar sărbătorit la Geneva

Da mai departe!

Bentley și-a sărbătorit Centenarul în cadrul Salonului Internațional de la Geneva din acest an cu o serie de modele noi, printre care o nouă ediție Centenary Limited, evocatoare, inspirată de una dintre legendarele mașini de curse din Marea Britanie.


Prima apariție pe scena mondială de la Geneva a fost noul Bentayga Speed. Cel mai rapid SUV de serie din lume are un design mult mai ferm care se potrivește mai bine cu reputația obținută deja prin performanțe. Alături de Bentayga Speed, elegantul Continental GT Convertible a fost lansat și el la nivel internațional.

Bucurându-se de debutul său european și de celebrarea centenarului Bentley, a fost și noul Mulsanne W.O. Ediția Mulliner. Această mașină construită cu măiestrie, care include un fragment din arborele cotit al mașinii deținute de W.O. Bentley, din 1930, aduce un omagiu fondatorului companiei și este limitată la doar 100 de exemplare.

Pentru a comemora Centenarul, inginerii au tăiat arborele cotit în 100 de secțiuni pentru a fi plasat în fiecare dintre noile mașini Mulliner. Piesa este montată cu atenție deosebită între cele două scaune din spate și transformă fiecare Mulsanne W.O. Ediția Mulliner într-o limzuină unică.

Vizitatorii standului Bentley vor putea înțelege mai bine experiența clienților mărcii, care face ca această legendă britanică să fie cu adevărat extraordinară. Gama de evenimente disponibile, care au loc în noul laborator de inovații, va include oportunitatea de a afla mai multe despre Bentley On Demand, serviciul de mobilitate de lux al companiei, Bentley Advanced Connectivity primul sistem Wifi pentru mașină, fiabil, sigur și de foarte mare viteză din lume, precum și o perspectivă asupra tipului de servicii de top pe care Bentley le explorează pentru viitor.

Bentayga Speed – cel mai rapid SUV de producție din lume

Bentley Bentayga Speed debutează internațional la Salonul Auto de la Geneva. Cel mai puternic Bentayga de până acum este și cel mai rapid SUV de serie din lume, cu un aspect exterior pe măsura performanțelor sale. Puterea motorului W12 a crescut de la 608 CP la 635 CP, oferind o viteză maximă de 306 km / h și ajungând de la 0-100 km / h în doar 3,9 secunde.

Proiectat și realizat artizanal în Marea Britanie, noul model se bazează pe îndelungata tradiție a modelelor Speed, care a luat naștere odată cu Continental GT, în 2007, și împinge limitele performanței Bentayga mai departe, de când și-a revendicat, anul trecut, recordul la categoria SUV-uri de serie la uimitorul Pikes Peak International Hill Climb.

Benzile laterale în culoarea caroseriei și un spoiler impresionant oferă indicii ale performanței celui mai luxos SUV din lume.

La interior, Bentayga Speed introduce o nouă temă de design în culori contrastante și utilizează materialele Alcantara pentru prima dată pe un Bentayga.

La fel ca în cazul tuturor modelelor Bentayga, modelul Speed cu tracțiune integrală este echipat cu diferențial cu blocare electronică și dispune de patru moduri dinamice de condus, care duc luxul pe noi culmi. Recalibrarea modului de rulare Sport oferă, de asemenea, un condus mai alert. Sistemul de evacuare mai mare și suspensia mai fermă sporesc și mai mult implicarea șoferului.

Eleganță și stil – Noul Continental GT decapotabil

Noul Bentley Continental GT Convertible are și el debutul la Geneva. Păstrând același stil și tehnologie ca modelul Continental GT, la apăsarea unui buton, decapotabila se transformă într-un Grand Tourer captivant, oferind performanțele unui supercar împreună cu o eleganță și un rafinament care îți taie respirația.

În interiorul luxos se regăsește un inel continuu de furnir finisat artizanal. De la lăcuirile duble și randalinarea în formă de diamant până la afișajul Bentley Rotating Display, noul Continental GT Convertible reprezintă triumful meseriilor și meșteșugurilor artizanale britanice.

Un Grand-Tourer fascinant și decapotabil, noul Continental GT Convertible are un motor Bentley de 12 cilindri și 6.0 litri, care poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde și atinge o viteză maximă de 333 km/h. [Ciclu de conducere WLTP: consum de combustibil, l/100 km – combinat 14,0. Emisii CO2 mixte – 317 g/km.]

100 de ani de excelență

W.O. Bentley a fondat Bentley Motors pentru a „construi o mașină rapidă, o mașină bună, cea mai bună din clasa sa”. Compania a transformat fața automobilismului încă de când primul prototip a fost dezvoltat într-un grajd din Londra, acum 100 de ani.

Salonul Auto Internațional de la Geneva este doar începutul unei game largi de activități Centenare planificate pentru anul 2019. Bentley își va sărbători Centenarul pe 10 iulie 2019, un moment definitoriu pentru cea mai căutată marcă de lux din lume.

 

Related posts