Automobile Bavaria: Cum poți lua o mașină electrică BMW cu programul Rabla Plus

Da mai departe!

Mașinile electrice fascinează, sunt silențioase, rapide şi devin din ce în ce mai atractive. Cu ajutorul programelor Rabla şi Rabla Plus solicitanții pot cere acum și prima de casare și ecotichetul, reprezentând o subvenție de minim 51500 lei.

Măsurile de stimulare a înnoirii parcului auto național și a parcului de automobile electrice au dus la o crestere semnificativă a vânzărilor de automobile noi, mai ales pe segmentul masinilor “verzi”. Pe fondul acestor măsuri, cererea de autovehicule cu propulsie alternativă continuă să crească în România. Automobilele electrice si plug-in hybrid dezvoltate de grupul BMW, în special modelele din gama BMW i, reprezintă deja un etalon în segmentul electromobilităţii, atât la nivel global, cât şi national. Anul trecut unul din trei modele electrice şi unul din trei modele plug-in hybrid vândute în România au aparţinut grupului BMW, Automobile Bavaria livrând peste 100 de astfel de automobile.

“În prima jumatate a acestui an, am livrat aproape 70 de automobile electrice și estimăm să ajungem la peste 150 unități vândute până la final. Modelul BMW i3 este cel mai bine vândut automobil electric din segmentul premium și este disponibil acum prin programele “Rabla” și „Rabla Plus”, cumulate. Solicitanții vor putea cere și prima de casare și ecotichetul, reprezentând o subvenție de 6,500 de lei, respectiv 45,000 lei. Suma totală (aprox. 11000 EUR) se scade din preţul de listă al mașinii care poate fi achiziţionată la o valoare de aproximativ 22500 euro + TVA. Procedura cea mai simplă prin care poți achiziționa maşina este să apelezi la dealer, pentru că de la noi începe tot demersul.
Clienţii corporate sau persoane fizice trebuie să îndeplinească câteva condiții minime de calificare. Toți dealerii BMW din grupul Automobile Bavaria, oferă consultanță pentru întocmirea dosarelor în acest sens.
Pentru cumpărătorii de automobile plug-in hybrid (reîncărcabile la priză) bonusul este de 20.000 Lei, la care se adaugă prima de casare de 6500 lei. BMW produce mai multe astfel de modele, printre care BMW Seria 5 (BMW 530e iPerformance) sau BMW i8. Un client, persoană fizică, poate primi subvenţia pentru o singură achiziție pe an iar condițiile de acordare a ecotichetului solicită acestuia să aibă domiciliul sau reședința în România şi să nu aibă obligații de plată la bugetul local. Ecotichetul nu poate depăși 50% din valoarea mașinii. Pachetul financiar pentru achiziţia unui BMW i3 în leasing include în acest moment o rată lunară de aproximativ 299 € (cu TVA), CASCO şi asigurare GAP incluse, garanţie extinsă BRI inclusă şi pachetul BMW Service Inclusive.

Leasingul Financiar este de departe cel mai cunoscut şi popular produs de finanţare când vorbim despre achiziţia automobilelor BMW. Noi, la Automobile Bavaria, dorim să fim perfecţi în ceea ce înseamnă această variantă de finanţare şi oferim clienţilor solutii personalizate, de fiecare dată. În primul rând, aceştia beneficiază de confortul unui serviciu facil şi complet, care îi aduce pe scaunul conducătorului auto rapid şi fără complicaţii. Personalul nostru competent se ocupă de toate procedurile, de la întocmirea dosarului de finanţare până la înmatriculare şi de toate aspectele legate de asigurarea automobilului. În al doilea rând, oferim condiţii pentru rate competitive, avansuri flexibile şi oferte atractive, ceea ce permite stabilirea unei rate lunare de leasing care să se potrivească perfect cu bugetul clientului. Dacă alege finanţarea automobilului prin leasing financiar, la finalul contractului de leasing clientul poate dobândi proprietatea acestuia prin plata valorii reziduale. BMW Financial Services îi oferă numeroase opţiuni prin care să îşi finanţeze automobilul. Structura flexibilă a leasingului financiar îi permite să aleagă avansul şi perioada contractului în funcţie de rata lunară pe care o doreşte. Prin acest tip de contract beneficiază de cel mai mic cost de finanţare în cazul în care doreşte să păstreze automobilul la final de contract.
Dacă alege BMW Select, se bucură de cel mai mic nivel al ratelor lunare, plătind doar valoarea deprecierii automobilului survenite pe perioada contractului. La finalul contractului, clientul poate opta pentru returnarea maşinii sau achitarea/refinanţarea valorii reziduale. Acest produs, este foarte popular în Europa şi permite utilizatorilor folosirea unei maşini la cele mai mici costuri din piaţă, cu optiunea de a o înnoi periodic, la costuri minime. Dacă devin clienţi ai Automobile Bavaria, cumpărătorii vor beneficia de produse financiare croite pentru automobilul şi nevoile lor. Deoarece consultanţa în privinţa automobilului şi a finanţării este acordată de aceeaşi sursă, vor primi informaţii despre produsele speciale aferente automobilului ales, vor economisi timp şi se vei bucura de confortul unei achiziţii „One Stop Shop”.

În ceea ce priveşte prima de casare, autovehiculul uzat trebuie să fie înmatriculat în România înainte de 31 decembrie 2010 iar prima de casare are o valorare de 6.500 lei, la care se poate adauga încă un ecobonus de 1700 lei, la achiziţionarea unui autovehicul nou, cu motor hybrid sau 1000 de lei, la unul nou, cu motor care generează maximum 98 g CO2/km în regim de funcţionare mixt. Dacă autovehiculul nou întrunește condițiile pentru obținerea ambelor ecobonusuri, acestea se pot cumula. Cumulând ecotichetul Rabla Plus cu prima de casare din programul Rabla, procedura devine puţin mai complexă, dar noi asigurăm gratuit consultanța și guidance-ul necesar clientului, tocmai pentru a facilita procesul. Pe lângă ofertele competitive, asigurarea unor servicii premium complete este o preocupare constantă pentru noi.

Automobile Bavaria a contribuit semnificativ la dezvoltarea pieţei locale de automobile electrice, fiind primul dealer autorizat BMW i din România, încă din anul 2015 și numărul 1 în topul vânzărilor de automobile electrice, cu modelul BMW i3. Sprijinul acordat de autorităţi prin intermediul programului Rabla Plus si, mai nou, cumularea cu programul Rabla este unul dintre factorii decisivi în ceea ce priveşte evoluţia acestei pieţe. Am susţinut câteva proiecte mari de car sharing şi numeroase iniţiative de dezvoltare a reţelei de staţii de încărcare sau de promovare a soluțiilor de mobilitate verzi.
Recent am fost parteneri la Marsul Masinilor Eco, unde au participat în premieră aproape 25 de maşini electrice, plug-in hybrid şi cu gaz natural comprimat (CNG). 11 dintre cele 25 de automobile participante au fost BMW i3. A fost o onoare să-i avem alături de noi pe amabasadorii BMW – Automobile Bavaria, Alexandru Tomescu (celebrul violinist) şi Florin Piersic Jr., dar şi pe proprietarii sau utilizatorii frecvenți ai unor astfel de mașini. Le mulţumim lui Claudiu Lucaci, Andreei Marinescu și Mihaelei Buzărnescu pentru că au dat curs invitației organizatorilor de a conduce modele precum BMW i3 sau BMW Seria 5 plug-in hybrid, pentru promovarea soluţiilor de mobilitate “verzi”.” declară George Dorobanţu, CEO, Automobile Bavaria Group.

Related posts