Anvelopele Goodyear recomandate în peste 80% dintre testele de anvelope ale revistelor din domeniu

Da mai departe!

În ultimii 5 ani, anvelopele Goodyear au fost recomandate1 în peste 80% dintre testele pentru anvelope derulate de reviste europene.

În 208 teste pentru anvelope derulate de 37 reviste europene de renume din industria auto, incluzând ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Zeitung, Auto Express, Gute Fahrt, Auto Moto și ACE / GTÜ, anvelopele Goodyear au fost recomandate în peste 80% dintre cazuri. În 43 dintre aceste teste, Goodyear a ocupat primul loc în clasament.
De fiecare dată când o nouă anvelopă este proiectată și dezvoltată, inginerii Goodyear îi testează performanțele urmărind peste 50 de criterii înainte ca aceasta să intre în producție. Astfel, fiecare anvelopă Goodyear îndeplinește cele mai exigente cerințe și, în cele din urmă, conduce la experiențe mai bune la volan.
„Suntem mândri să putem anunța această importantă realizare, ce subliniază încă o dată angajamentul Goodyear de a oferi în mod continuu performanțe deosebite atunci când vine vorba de excelența și inovația produselor sale”, a spus Martijn De Jonge, Directorul de Brand Consumer PBU EMEA.
Despre Goodyear
Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 66.000 de angajați și își fabrică produsele în 47 de unități de producție în 21 de țări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standarde tehnologice și de performanță în această industrie.

Related posts