„7 în 17”: șapte modele noi de la Opel în 2017

Da mai departe!

Anul viitor, Opel va puncta la toate categoriile de autovehicule. „7 în 17” este denumirea ofensivei de modele din 2017, cu șapte premiere.

Opel nu a avut niciodată în istoria sa lungă – produce automobile încă din 1899 – atât de multe modele noi lansate într-un singur an calendaristic. „7 în 17” face parte din ofensiva mai mare de modele: 29 de autovehicule noi lansate între 2016 și 2020. În această perioadă, poziționarea pe piață și portofoliul companiei vor fi reînnoite complet.

„Cu aceste șapte modele noi în 2017, Opel va deveni o cu totul altă marcă în următoarele 12 luni”, declară CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. „Cu Ampera-e vom democratiza electromobilitatea. A doua generație a modelului Insignia asigură eleganță, greutate redusă și agilitate la un nou nivel. Iar prin modelele crossover din segmentele B și C, de asemenea complet noi, ne extindem portofoliul într-o zonă decisivă, care va da un imbold suplimentar semnificativ creșterii companiei.”

Ofensiva de modele „7 în 17” în șapte pași

1. Campionul autonomiei: lansat la salonul auto de la Paris, Ampera-e va revoluționa electromobilitatea în primăvara anului 2017. Cu autonomia sa de peste 500 km cu propulsie electrică (conform Noului Ciclu European de Conducere), Ampera-e domină în clasa sa. În plus, Ampera-e cu motorul său de 150 kW/204 CP oferă în clasa compactă performanțe demne de un autovehicul sport și spațiul unui autovehicul cu cinci uși.

2. Noul vârf de lance: cu modelul Opel Insignia Grand Sport complet nou, vom lansa un sedan cu cinci uși și siluetă de coupé, manevrabilitate sportivă și o tracțiune integrală de top. La fel ca predecesorul său, care a înregistrat vânzări de peste 900.000 de unități, noul Insignia va fi produs la Rüsselsheim.

3. Station wagon sportiv de mari dimensiuni: la fel ca Insignia Grand Sport, noul Opel Insignia Sports Tourer împărtășește filozofia de design a vizionarului Opel Monza Concept din 2013. Partea frontală sportivă cu farurile subțiri evocă dinamism pur. Față de predecesorul său, spațiul interior a crescut semnificativ, în special în zona scaunelor din spate și în portbagaj.

4. Modelul multifuncțional: modelului Sports Tourer i se alătură din nou un aventurier cu tracțiune integrală și aspect de autovehicul off-road: Opel Insignia Country Tourer. Noul Country Tourer este alegerea potrivită pentru pasionații de sporturi de iarnă, activități în aer liber și pentru toți cei care apreciază un aspect individual.

5. Versatilul voiajor: anul viitor va avea premiera Opel Vivaro Combi. Acesta aduce confortul la alt nivel.

6. Autovehiculul cu acel ceva „X-tra”: la începutul lui 2017, noul crossover (CUV), Opel Crossland X, se va alătura modelului MOKKA X. Noul model dă un imbold suplimentar tendinței spre modele CUV atât sportive, cât și spațioase.

7. Noul CUV din segmentul C: Opel își extinde oferta din clasa compactă cu un crossover deosebit de sportiv, care se va alătura modelelor Astra și Zafira.

Related posts