Renault Talisman – mașina oficială a ambasadorului Franței

Da mai departe!

Excelența Sa, domnul Francois Saint-Paul, Ambasadorul Franței în România, va circula începând din această saptamana in noul Renault Talisman. Versiunea selectată pentru a deveni mașină oficială este Intens – Energy TCE, 200 EDC.

Un rol deosebit in alegerea modelului l-au avut tehnologia de ultimă generație și confortul oferite de Talisman. Mașina este prevăzută cu sistemul 4Control asociat cu amortizoare reglabile electronic/
La interior, Talisman vine echipată cu o tabletă multimedia de 8,7” conectată la sistemul R-Link 2 care controlează, pe lângă funcțiile clasice de navigație, audio și climatizare, și pe cele de asistență la condus (Comutare automata intre luminile de drum/ intalnire; Alerta de depasire a limitei de viteza cu recunoasterea panourilor de semnalizare; Alerta la depasirea benzii de rulare și Head-up display). De asemenea, vehiculul este echipat cu un sistem de sonorizare Surround BOSE (cu douăsprezece boxe) si cu pachet Easy Parking.
„Sunt încântat de faptul că noua mașină oficială este un Renault Talisman. Designul acestui model este sobru și elegant, iar calitatea fiecărui element este deosebită, cea cu care Renault și-a obișnuit deja clienții. Atenția pentru detalii îi oferă un rafinament à la française” a spus Excelenta sa, domnul Francois Saint-Paul.
„Alegerea acestui model de catre Exelenta Sa, domnul Francois Saint-Paul, ne onoreaza si ne bucura in egala masura. Talisman este o masina eleganta, foarte confortabila, echipata cu cea mai avansata tehnologie Renault si suntem convinsi ca va raspunde cu succes oricarei exigente.” a declarat Jan Ptacek – Director General Renault Commercial Roumanie.

Related posts