Polestar sărbătorește câștigarea FIA World Touring Car Championship

Da mai departe!

Săptămâna trecută, Polestar Cyan Racing a câștigat FIA World Touring Car Championship cu un Volvo S60 Polestar TC1, iar echipa și-a asigurat poziția în Campionatul Șoferilor prin Thed Björk – primul suedez care a câștigat vreodată un titlu mondial de curse auto. Cu această ocazie Polestar a dezvăluit modelele Volvo S60 și V60 Polestar Performance World Champion Edition pentru a sărbători victoria echipei Polestar Cyan Racing.

”Inginerii Polestar și Cyan Racing au colaborat pentru dezvoltările de inginerie ale mașinilor Polestar existente pe șosea mulți ani la rândul. Prin urmare, este potrivit să celebrăm reușitele remarcabile în Campionatul Mondial prin adăugarea de noi funcționalități de performanță mașinilor care au jucat un rol esențial în acest sezon. Cu S60 și V60 Polestar Performance World Champion Edition, am creat o parte de istorie accesibilă pentru mulți proprietari de mașini Volvo.” spune Christian Samson, responsabil cu produsele și dezvoltarea în cadrul Polestar.
Modelele Volvo S60 și V60 Polestar Performance World Champion Edition sunt disponibile în versiunile D4, D5, T5 și T6, având incluse toate îmbunătățirile disponibile care sunt oferite prin programul Polestar Performance Parts, și anume jante de 19″ din aliaj ușor Polestar plus anvelope pentru performanță, sistem de evacuare din oțel inoxidabil cu debit liber și filtru de aer sport, dar și amortizoare de suspensie și arcuri îmbunătățite. Vizual, mașina se deosebește ca design interior prin elemente ca noul schimbător de viteze, iar la exterior prin detalii ca difuzorul spate și spoilerul spate.

Toate autoturismele primesc, de asemenea, optimizarea sistemului de propulsie Polestar care crește puterea cu până la 10CP și cuplul cu 50Nm, precum și o schimbare mai rapidă a treptelor de viteză și un răspuns îmbunătățit al accelerației.

Related posts