DKV Mobility anunță parteneriat cu ConnectNed pentru extinderea retelei de încărcare

Da mai departe!

DKV Mobility, platforma europeană de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, conectează 384 noi puncte semipublice de încărcare în Olanda, ce sunt operate de ConnectNed. ConnectNed și subsidiarul DKV Mobility GreenFlux, ce administrează întreaga ofertă de taxare a DKV Mobility, au semnat un acord de cooperare. Punctele de încărcare sunt accesibile prin DKV Card +Charge și prin funcția de plată APP&GO a aplicației de mobil DKV Mobility App.

„Suntem încântați de parteneriatul cu ConnectNed și că putem face rețeaua de încărcări a Olandei și mai atractivă”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility

„Prin parteneriatul cu DKV Mobility, facem punctele de încărcare accesibile pentru un număr mult mai mare de clienți și facem ca e-mobility să prospere și mai mult”, spune Bram Pollmann, Business Manager-ul ConnectNed.

Întreaga rețea de încărcare DKV Mobility în Europa însumează aproximativ 310.000 de puncte de încărcare. Sprijinul alternativelor de combustibil și platformelor ecologice este în concordanță cu scopul corporativ DKV Mobility: de a conduce tranziția către un viitor eficient și sustenabil al mobilității. DKV Mobility țintește să devină o companie cu impact climatic pozitiv până în 2023 și să își sprijine clienții în a-și reduce intensitatea de carbon a flotelor lor cu 30% până în 2030 în comparație cu anul 2019.

Related posts