Ace Custom – Locul unde visele pe două roți prind viață

Da mai departe!

Deja în România sunt câțiva amatori de mașini custom. Dar acum și cei care își doresc motociclete Custom au la cine să apeleze. Cei de la Ace Custom transformă visele pe două roți în realitate.

Ace Custom este pentru Andi Ceuca întruchiparea unei pasiuni pe care o are de când era mic: „Tatăl meu a fost motociclist și am crescut cu povești despre motocicicliști și motociclete. Prima motocicletă mi-am cumpărat-o la 14 ani și de atunci am trecut de la șurubăreala de bicicletă la cea de motocicletă.”

Antreprenorul a avut o primă încercare de business cu motociclete custom a fost în 2003, dar piața nu era pregătită la vremea respectivă. Fiind mânat de pasiune, în anul 2014, Andi a pus bazele Ace Custom. Până atunci, acesta modificase doar motocicletele din proprietatea personală și pe cele ale unor apropiați. Din 2014, până azi, sub sigla Ace Custom au fost modificate peste 20 de motociclete. Dar businessul ia avânt în această toamnă când vor fi customizate încă 10 motociclete.

În funcție de dificultatea proiectului, customizarea unei motociclete durează de la 3 zile, la 6-10 luni. „Ca baza, suntem deschiși catre orice brand moto care poate deveni custom, însă cele mai multe le-am realizat pe Harley Davidson”, ne-a spus Andi Ceuca. „De cele mai multe ori inspirația ne vine din dorința și personalitatea clientului, adaptând piese după dimensiunea și cerințele lui, cu o supervizare de design și performanțe. Este foarte important ca produsul finit să se identifice cu personalitatea celui care conduce respectiva motocicletă”.

Cea mai scumpă motocicletă realizată la Ace Custom este bazată pe un Harley Breakeout Pro Street 2016 și poate fi admirată deja pe străzile din România. Acest proiect a avut un buget de aproximativ 100.000 euro. Însă, această motocicletă, în momentul terminării proiectului, era prima în România, de acest tip și a șasea din lume.
Există piață de motociclete Custom în prezent în România?
„Piața este în continuă creștere, de aceea reprezentăm în România cele mai mări și furnizori de piese și echipamente, încercând astfel să sprijinim fenomenul moto în România. Pentru noi calitatea pieselor și materialelor pe care le folosim este foarte importantă”, a concluzionat Andi Ceuca.
Cum în piața motorarelor accesoriile sunt foarte importante, Ace Custom nu s-a limitat strict la customizare. În recepţia show-roomului din Otopeni găseşti şi accesorii pe măsură. Ochelari, căşti, jachete, tricouri, cămăşi şi multe alte lucruri care-şi pot consolida prestanţa de pe două roţi.
Dacă vreți să vedeți mai multe proiecte ale lor vă puteți uita aici.

Related posts