Tesla nu mai oferă încărcătoare mobile la cumpărarea unei maşini noi

Da mai departe!

Achiziţionarea unei maşini Tesla nu va mai aduce noilor posesori şi încărcătoarele mobile pe care compania le livra până acum împreună cu automobilul.

După ce mai mulţi utilizatori au început să sesizeze că Tesla nu mai livrează încărcătoare mobile împreună cu maşinile vândute şi să scrie despre asta pe Twitter, Elon Musk a confirmat schimbarea pe contul personal.

Şeful companiei spune că statisticile arătau un nivel foarte mic de utilizare a încărcătorului mobil şi că s-a considerat că este o risipă livrarea unui accesoriu pe care prea puţini clienţi îl folosesc.

Încărcătorul mobil oferă un randament foarte mic. Se poate obţine o autonomie de până la 5km în urma ţinerii la încărcat vreme de o oră.

De altfel, absenţa acestuia nu influenţează în vreun fel celelalte mijloace de încărcare a bateriei, mult mai folosite, precum staţiile Tesla Superchargers sau Tesla Wall Connector pentru acasă.

Pentru a compensa, însă, ceea ce pentru unii clienţi ar putea părea o pierdere, preţul pachetului de încărcare mobilă a fost redus de la 275 la 200 de dolari. De asemenea, acesta conţine acum mai multe tipuri de adaptoare de priză.

Related posts