Rolls-Royce – 3 Dawn personalizate la Pebble Beach

Da mai departe!

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach nu este complet fără ediții speciale Rolls Royce. Astfel, pe lângă Phantom The Beverly Hills edition britanicii au venit cu 3 versiuni speciale Dawn, fiecare dintre ele customizate de divizia Bespoke.

Prima este Michael Fux edition, comandată de colecționarul care poartă același nume. Fux are în garaj peste 150 de mașini. Rolls-ul are o nuanță bleu unică, un interior alb și finisaje alb-piano, covorașele sunt din lână de miel și bleu, iar volanul este finisat manual.

Michael Fux Dawn 4

Michael Fux Dawn 2

Michael Fux Dawn 1

Michael Fux Dawn 3

Michael Fux Dawn 5

Michael Fux Dawn 6

Al doilea este Nautical Dawn, creat pentru un client care a cumpărat compania de design interior Barclay Butera. Acesta a vrut ca mașina decapotabilă să se potriveasă cu reședința sa de vară. Mașina este bleu cu alb. Interiorul poartă aceeași combinație de nuanțe, iar ceasul a fost proiectat pentru a completa ceasul clasic Rolex Yachtmaster.

Alt Dawn personalizat este cel care a fost livrat colecționarului de Rolls, Don Brinkeroff. Este un omagiu adus lui Rolls-Royce Silver Ghost din 1907. Are nuanța argintiu mat, Spirit of Ecstasy este și el tot argintiu și stă într-o grilă piano black, în interior este piele verde cu finisaje negre.

Related posts