15 echipe din București o vor lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-Napoca

Da mai departe!

Siteul nostru este unul de știri și teste auto. Cu toate acestea, ne permitem să mai postăm și niște știri oarecum… auto. Deci… 15 echipe din București au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00 și are numele de Red Bull Soapbox.

Dracula la la la …, Tigrul Urban, Swat Car, The Builder, Nașa Spațială, Migutzu’ no 1, Kinetic Sinergie, Ghilotina cu surprize, Sugar Rush, Vivo Burger, Barba F1, Bolidul Webstyler, Gospodinele, Roata norocului și Ailuropodinae sunt echipele din București, care vor reprezenta capitala cu mândrie la cea mai trăznită cursă.

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11.00 și să ne înarmăm cu bună dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste.

Vă punem aici cele mai interesante schițe și le urăm participanților viteză la vale, sau ceva. Bafta!

Ailuropodinae

Barba F1

Dracula la la la

Ghilotina cu surprize

Gospodinele

Kinetic Sinergie

Migutzu no.1

Nasa spatiala

Roata norocului

?
?

SWAT car

The builder

Tigrul urban

Vivo Burger

Related posts