Red Dot Award 2022: Noul PEUGEOT 308 este recompensat pentru designul său

Da mai departe!

Noul 308 – primul model ce afișează noua emblemă a mărcii PEUGEOT – a câștigat Red Dot Award 2022, distincția supremă în materie de Design, la categoria Automobile și Motociclete. Cei 50 de membri ai juriul internațional Red Dot Award au fost seduși de alura sa, stilul său distinctiv, de calitatea designului său, precum și de i-Cockpit-ul inovator.

Acești experți în design recompensează anual Excelența în Design la 51 categorii de produse. Clienții de pe toate continentele se ghidează după „Red Dot”, o garanție a calității, designului inteligent și a unei ergonomii de excepție. PEUGEOT 308 este cel de-al 7-lea model al Mărcii care primește acest prestigios premiu, creat în 1955 în Germania și care a devenit ulterior eticheta mondială pentru cele mai bune designuri.

Linda Jackson, CEO Marca PEUGEOT: Este o onoare să primim mult râvnitul premiu Red Dot Design Award pentru Noul PEUGEOT 308. Noua emblemă simbolizează preocuparea și pasiunea depuse la crearea Noului 308: alura unică, calitatea execuției, excelența tehnologică, precizia și inovația stau la baza designului acestui model. Acest premiu, cel mai prestigios în materie de design de produs, demonstrează faptul că am făcut alegerile corecte la proiectarea noului model al Mărcii.”

PEUGEOT 308 stabilește noi coduri de design

Distinctiv, dinamic, elegant și echilibrat, designul exterior propus de noul PEUGEOT 308  a sedus juriul. 308 este primul model care afișează noua emblemă a Mărcii Peugeot, ce stă maiestuos pe grila cu motive grafice puternice și maschează senzorii sistemelor de asistență la șofat. În partea din față, semnătura luminoasă verticală cizelată este completată de blocurile optice cu tehnologia Matrix LED (pe nivelurile de echipare GT și GT Pack), gaj al eficacității și siguranței în viața de zi cu zi la bord. Blocurile optice spate LED cu designul specific al celor 3 gheare afirmă identitatea vizuală a Mărcii.

În habitaclu, PEUGEOT i-Cockpit® 3D (instrumentar de bord digital deasupra volanului compact) dispune de noi comenzi virtuale i-toggle configurabile, amplasate sub noul ecran tactil intuitiv, similar unui smartphone. Scaunele sunt certificate AGR pentru ergonomia și amplitudinea reglajelor oferite. Interiorul impresionează până la ultimul detaliu: iluminat ambiental cu LED (8 culori la alegere), panourile ușilor îmbrăcate în Alcantara® sau elemente îmbrăcate în aluminiu, în funcție de nivelul de echipare.

Fidel filozofiei Mărcii „Power of Choice”, Noul PEUGEOT 308 este disponibil în versiuni plug-in hybrid sau termice, oferind clienților libertatea de a alege motorizarea care li se potrivește.

Related posts