Mazda CX-60 vine cu un preț de bază de 49.490 euro cu TVA

Da mai departe!

Mazda CX-60 este primul model cu tehnologie plug-in hybrid (PHEV) al companiei lansat pe piața SUV-urilor din Europa. Odată cu lansarea CX-60, Mazda își dorește să implementeze o nouă abordare armonizată în Europa. În viitor va exista aceeași gamă de modele, precum și aceeași structură a nivelurilor de echipare în toate piețele din Europa. Prin aceste schimbări este vizată reducerea timpului de livrare, mai multă flexibilitate de stoc la nivel European și o gamă mai largă de opțiuni cu un grad mai ridicat de personalizare. Noul model este construit pe patru niveluri de echipare cu cinci pachete opționale.

Echiparea de bază, denumită PRIME-LINE, a noului CX-60 include o gamă generoasă de dotări pentru un nivel ridicat de confort, siguranță crescută și a asigura plăcerea de a conduce. Printre primele elemente din dotarea standard se remarcă la exterior jantele de aliaj de 18″, faruri, lumini de zi și stopuri LED, iar la interior display-ul central color tactil de 12,3″ cu HMI, alături de ecranul color digital din dreptul șoferului, cu o dimensiune similară, de 12,3″. Conectivitatea este completată de volanul îmbrăcat în piele ce integrează comenzile audio și bluetooth și de compatibilitatea Wireless Carplay® cu Android Auto®. Pasagerii au la dispoziție un sistem de climatizare cu două zone și un sistem audio complex, cu recepție radio digitală și opt difuzoare. În funcție de traseu, șoferul poate schimba modul de condus prin sistemul Mi-Drive cu o singură apăsare de buton, comutând între electric, sport și off-road, iar pilotul automat este prezent ca să ușureze drumurile lungi. Tehnologiile de siguranță standard abundă, printre ele numărându-se Sistemul avansat de monitorizare unghi mort (BSA), Asistentul inteligent de frânare (SCBS), Sistemul de recunoaștere semne trafic (TSR) și Sistemul de asistență semnalizare în trafic (TAT) precum și senzori de parcare spate. Prețul variantei de start este de 49.490 de euro cu TVA inclus.

Pentru un plus de dotări, doritorii pot alege nivelul EXCLUSIVE-LINE. Printre elementele pe care le conține se regăsesc jante de aliaj mai mari, de 20”, proiecție laser pe parbriz, controlul automat pentru fază lungă (HBC) și senzori de parcare și o cameră video pentru marșarier. Și confortul a fost dus la un nivel superior datorită volanului și scaunelor din față încălzite. Pasagerii din spate vor aprecia fantele de ventilație din spate și cele două prize USB suplimentare.

Varianta HOMURA inspiră pasiune și redă un sentiment de confort remarcabil și de eleganță captivantă. La exterior se remarcă jantele de aliaj de 20″ negre, elemente distincte de design la nivelul pasajelor roților, barei față, grilei frontale și oglinzile negre. La interior regăsim iluminatul ambiental și pentru spațiul destinat picioarelor în față și în spate dar și tapițeria din piele neagră. Prețul Mazda CX-60 Homura este de 53.290 € cu TVA.

TAKUMI reprezintă cel mai înalt nivel de echipare Mazda CX-60 și evidențiază măiestria japoneză. Takumi conține detalii inedite cum ar fi jantele de aliaj de 20” negre diamond cut și elemente de design premium ce includ tapițerie din piele Nappa albă, ornamente cromate pe grila frontală, inserții de lemn de arțar și textile cu cusături tradiționale japoneze la interior, precum și luminile ambientale care vor crea o atmosferă calduroasă și primitoare.

Pe lângă dotările oferite deja de fiecare variantă de echipare, doritorii mai pot adăuga la nivelurile Exclusive-Line, Homura și Takumi alte cinci pachete opționale care sporesc caracterul premium al noului model Mazda CX-60, în funcție de preferințele fiecăruia. Cei care prețuiesc confortul pot alege Comfort Pack pentru a adăuga opțiuni precum încălzirea scaunelor din spate, memorarea poziției de condus prin recunoaștere facială și monitorizarea șoferului cu cameră și identificare facială. Convenience & Sound Pack este perfect pentru persoanele care pun accent pe calitatea sunetului și nu numai. Acest pachet îi adaugă modelului un sistem audio BOSE® cu 12 difuzoare, încărcare wireless pentru telefonul mobil, un nou sistem de monitorizare 360o, hayon acționat electric cu funcție mâini libere, geamuri spate și lunetă fumurii și lumini ambientale. Persoanele care își doresc și mai multe tehnologii de siguranță față de cele incluse standard pe CX-60 pot alege Driver Assistance Pack care include faruri LED matrix adaptive cu 20 de blocuri optice, un Sistem de alertă pentru traficul din lateral față (FCTA), pilot automat adaptiv cu sistem de asistență pentru pilot automat și trafic precum și Asistentul de frânare inteligent pentru oraș spate (SCBS rear) alături de Sistemul de frânare pentru traficul lateral spate (RCTB). La toate acestea se poate adăuga opțional si o trapă panoramică pentru a admira nopțile înstelate.

Related posts