Proiect unic Bentley Motors și Contest Yachts pentru designul interior al unui yacht

Da mai departe!

Bentley Design Services colaborează la crearea unui interior luxos de iaht. Acesta este un proiect unic, rezultatul unei colaborări între Bentley Motors și Contest Yachts. Cabina somptuoasă a iahtului completează interiorul Bentley Continental GT V8 al proprietarului.

Bentley Motors a colaborat la crearea unui interior cu adevărat unic pentru iahturi, care să se potrivească cu designul rafinat al cabinei unui coupe Continental GT V8 al unuia dintre clienții mărcii.

Interiorul nautic personalizat a fost creat de artizanii de la Bentley Design Services, specializată în crearea de soluții personalizate pentru clienții mărcii, în colaborare cu constructorul olandez de iahturi premium, Contest Yachts.

Cabina luxoasă a coupe-ului Continental GT V8 al proprietarului iahtului are o combinție de piele roșie Hotspur și piele bej contrastantă Linen – un stil pe care Bentley a reușit să îl recreeze în interiorul noului iaht Contest 59 CS de 18 metri.

Panourile interioare ale iahtului au, de asemenea, cusătura caracteristică de diamant-în-diamant a Bentley. Această matlasare unică necesită exact 712 împunsături pe fiecare diamant și un nivel ridicat de abilitate pentru a fi produsă pe un echipament special comandat, exclusiv Bentley Motors. În exterior, carena albastru profund a iahtului Contest completează perfect finisajul Light Sapphire al modelului de Bentley Continental GT V8 Coupe al proprietarului.

Brett Boydell, șeful colaborărilor Bentley Design la Bentley Motors, a declarat: „Acest proiect a fost o oportunitate pentru Bentley Design Services de a-și prezenta câteva dintre abilități într-o colaborare cu adevărat unică. Mașinile Bentley încorporează trăsături de măiestrie și stil care sunt atinse doar la cel mai înalt nivel de design nautic”.             

Arjen Conijn, CEO și coproprietar al Contest Yachts, a declarat: „Familia noastră construiește iahturi cu vele și motor de clasă premium de mai bine de 60 de ani. Suntem cunoscuți pentru abordarea detaliată a personalizării, care ne permite să împlinim așteptările și preferințele fiecărui client. Acest proiect este exemplul suprem al acestei abordări – colaborarea cu Bentley pentru a transforma visul unui client în realitate”. Bentley Continental GT V8 este cel mai rafinat Grand Tourer din lume, combinând niveluri de lux de neegalat cu tehnologie și performanță de ultimă generație. Gândit, proiectat și construit în Marea Britanie, se poate transforma dintr-un coupe elegant și elegant într-o decapotabilă la simpla apăsare a unui buton.

Related posts