Porsche Engineering Romania continuă să-și dezvolte portofoliul de servicii și echipa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În ciuda provocărilor create de pandemie în România, subsidiara locală a Porsche Engineering a continuat să crească în 2020, până la sfârșitul anului 2021 furnizorul de servicii de inginerie intenționând să ajungă la 280 de angajați.

„Am răspuns imediat la noua situație acum un an, în martie 2020, când am luat toate măsurile necesare pentru a permite angajaților noștri să lucreze de acasă”, spune Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering România. „Aceasta a implicat investiții în tehnologie și instruire pentru adaptarea la regimul de lucru de acasă pentru toți angajații noștri”
Starea de bine și sănătatea angajaților fiind întotdeauna o prioritate pentru Porsche Engineering, compania a implementat, de asemenea, un set complex de măsuri pentru îndeplinirea cerințelor de distanțare socială și de igienizare la sediul său din Cluj, pentru angajații care trebuiau să meargă la birou prin natura activităților lor. Măsurile au inclus: bariere de plexiglas, prezență limitată a personalului în birou, spații de birouri marcate pentru a asigura o distanță de siguranță, dezinfectanți, măști și termometre medicale.
„Unul dintre avantajele cheie ale echipei noastre tinere și cu specializare în tehnologie este că era deja obișnuită să lucreze offline și online”, adaugă Marius Mihailovici. „Experiențele noastre anterioare de interacțiune online cu alte birouri Porsche Engineering din întreaga lume ne-au ajutat foarte mult în tranziție.”
În funcție de evoluția situației, Porsche Engineering România va continua să se adapteze și să ia măsurile adecvate pentru a reduce riscul de transmitere a virusului și pentru a proteja sănătatea angajaților săi. Compania speră să poată primi tot mai mulți angajați înapoi la birou, treptat, în jurul celui de-al doilea trimestru al anului 2021.
Subsidiara din România a Porsche Engineering nu numai că a continuat să lucreze cu succes în 2020, dar a și angajat noi specialiști, procesul de recrutare și integrare fiind realizat în întregime online. Compania își urmărește în continuare obiectivul de a ajunge la 280 de angajați până la sfârșitul anului 2021, creșterea fiind alimentată de numeroasele proiecte pe care le are în plan. Noii angajați sunt în majoritate ingineri specialiști, cu experiență în dezvoltarea de software.
Având în vedere că industria automobilelor se îndreaptă decisiv spre vehiculele electrice și acordă o importanță crescută tehnologiilor avansate precum inteligența artificială pe toate segmentele de portofoliu, Porsche Engineering România estimează o cerere tot mai mare pentru serviciile și tehnologiile sale, în special pentru testarea virtuală, dezvoltarea de software și funcții și conducerea automată și se pregătește să susțină această cerere în creștere.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts