Noul Sorento este desemnat ‘Large SUV of the year 2021’ în cadrul premiilor What Car? Car Of The Year

Da mai departe!

Noul Sorento, SUV-ul „navă amiral” al Kia, a avut un început de an puternic, fiind desemnat ‘Large SUV of the Year’ (SUV-ul de clasă mare al anului) la premiile 2021 What Car? Car of the Year Awards.

În fața unei competiții prestigioase din categoria SUV-urilor de clasă mare, comisia de jurizare a publicației What Car? a ales Sorento pentru economia sa impresionantă de combustibil, ținuta de drum, nivelurile ridicate ale specificațiilor standard și calitatea excepțională a fabricației.

Varianta aleasă de comisia de jurizare a publicației What Car? a fost 1.6 T-GDi Hybrid cu specificația ‘2’ din Marea Britanie, cu pachetul complet de dotări standard, cum ar fi camera video pentru marșarier, sistemul inteligent de asistență pentru limitarea vitezei și sistemul de asistare a evitării coliziunii frontale cu pietonii, bicicliștiil și în intersecții (FCA – FORWARD COLLISION-AVOIDANCE ASSIST).

Comentând despre victoria modelului Sorento, Steve Huntingford, editor al publicației What Car? a spus: „Tehnologia hibridă a modelului Sorento combină o economie bună de combustibil înregistrată în traficul real cu emisii de CO2 relativ reduse, în timp ce rularea este confortabilă și direcția precisă. Remarcați interiorul frumos realizat și bine echipat, poziția de condus înaltă, confortabilă și garanția de neegalat de șapte ani oferită de Kia. Sorento este un automobil versatil remarcabil.”

Won-Jeong Jeong, președinte al Kia Motors Europe, a adăugat: „Este întotdeauna o mare onoare să primim premii pentru automobilele pe care le producem, în special din partea publicațiilor atât de cunoscute și apreciate, precum What Car?. A patra generație Sorento este o mașină de care suntem foarte mândri, mai ales că reprezintă prima implementare a puterii electrificate la SUV-ul nostru emblematic.”

Noul Sorento este comercializat în Europa de puțină vreme, dar s-a consolidat deja ca un produs emblematic în gama Kia, după ce a câștigat și „Mașina anului” la premiile Carbuyer 2021 din Marea Britanie.

Related posts