Noi denumiri pentru versiunile DS Automobiles – Palas și Etoile

Da mai departe!

Pe parcursul anului 2024, modelele DS Automobiles vor adopta o nouă structură de gamă, mai compactă, bazată pe două niveluri de echipare denumite PALLAS și ÉTOILE. Scopul este să ofere o claritate mai accentuată pentru a evidenția caracteristicile cheie ale acestor modele, înrădăcinate într-o moștenire consecventă cu marca.

Datorită acestei game noi, clienții vor avea acces la cel mai bun savoir-faire al mărcii, disponibil prin intermediul celor două versiuni foarte expresive, oferind niveluri de echipare care să răspundă așteptărilor lor.

Inspirat de distincția Palace care se acordă celor mai luxoase hoteluri de cinci stele, numele PALLAS revine la DS Automobiles.

O particularitate istorică a mărcii DS, Pallas a fost introdusă în 1964. Șaizeci de ani mai târziu, revine cu același scop: să reflecte expertiza franceză.

Prezentat ca versiune nouă, „Pallas“ era, la vremea respectivă, „destinat să satisfacă aspirațiile celor mai exigenți clienți“. Remarcându-se printr-o atenție extraordinară acordată detaliilor, rămâne o semnătură de referință a istoriei DS.

Pentru revenirea sa în gamă, Pallas menține aspirațiile sale inițiale, cu o echipare completă, perfect adaptată la fiecare segment de modele.

În partea superioară a gamei, ÉTOILE este un alt nume foarte parizian. Este un simbol al Pieței Charles-de-Gaulle (cunoscută anterior sub numele de Place de l’Étoile), în mijlocul căreia se află Arcul de Triumf, în cel mai înalt punct al Avenue des Champs-Élysées, ale cărui pavele formează o stea atunci când sunt văzute de sus. Această piață deservește cele mai emblematice bulevarde pariziene care formează o stea, conform proiectului supervizat de baronul Haussmann.

ÉTOILE reflectă, de asemenea, statutul suprem acordat dansatorilor din baletul de la Opéra National de Paris încă din secolul al XIX-lea.

Arta, în combinație cu creativitatea arhitecturală, excelența și spiritul expertizei de înaltă calitate sunt transmise în interioarele care vor fi îmbrăcate în piele Alcantara® sau Nappa de înaltă calitate.

Fiecare versiune va avea propria siglă specială, ale cărei modele sunt inspirate din artele decorative. PALLAS combină în mod subtil intrarea într-un mare palat parizian și Axa istorică a Parisului (Arcul de Triumf al Caruselului, Obeliscul Concorde, Arcul de Triumf și Arcul de la Défense), în timp ce ÉTOILE ilustrează o rază luminoasă amplă și accentuată a celor douăsprezece bulevarde care converg spre Place Charles-de-Gaulle, numită Place de l’Étoile până în 1970.

Related posts