Mulliner Heritage Paints – 4 culori unice de patrimoniu readuse în lume

Da mai departe!

Pentru a marca recenta aniversare de 70 ani de design Bentley la Crewe, echipa Mulliner a căutat prin arhive și a identificat o serie de culori exterioare care datează din anii 1930. Patru dintre acele culori sunt disponibile acum la comandă – Dove Grey, Claret, Old English White și Oxford Blue – nuanțe atemporale, frumoase, care oferă o notă clasică pentru cele mai noi mașini Bentley contemporane.

Echipa a descoperit, de asemenea, mai mult de 15 culori care sunt în utilizare de peste 50 de ani. Clienții le pot specifica prin intermediul Mulliner Personal Commissioning Guide. Una dintre aceste culori unice poate fi acum admirată la sediul central al Bentley din Crewe, unde cel mai recent adăugat membru al flotei pentru presă este un Flying Spur V8 în Sage Green.

Toate vopselele de la Crewe sunt aplicate prin pulverizare manuală, completată de cea mai recentă tehnologie robotizată, oferind cea mai bună finisare posibilă pentru fiecare vehicul.

Flying Spur V8 – Sage Green

Cel mai recent Flying Spur reprezintă superlativul berlinelor de lux Grand Touring, oferind fuziunea perfectă între agilitate și confort exclusivist, în stil de limuzină.

O nouă mașină de presă Flying Spur V8 folosește vopsea de exterior Sage Green din anii 1950 într-un contrast frapant cu specificația Blackline, oferind astfel un aspect exterior subtil, dar distinctiv. Combinația de culori ale interiorului din piele, Cumbrian Green și Portland, a fost specificată cu finisaj tehnic din fibră de carbon, creând un interior modern.

Specificația Blackline include mascota emblematică Flying B, aripile radiatorului, grila frontală, ramele geamurilor laterale și lamelele inferioare ale ușii și ale barei de protecție spate. Ramele farurilor față și spate, mânerele ușilor, orificiile de ventilare și orificiile de evacuare primesc, de asemenea, același tratament distins, întunecat.

Patru frumoase culori atemporale

Cele patru culori de vopsea, care fac parte din paleta Mulliner și Extended acoperă o perioadă de aproape 30 de ani, incluzând o culoare aleasă din epoca unuia dintre cele mai emblematice Bentley – R Type Continental.

Dove Grey este una dintre cele mai vechi culori ale lui Bentley și face parte din paleta de culori extinsă, datând din epoca Derby Bentley din anii 1930.

Creată special pentru Jubileul de Aur Bentley al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, Claret este o culoare duo-ton complexă. Această nuanță unică a fost inspirată de Royal Claret; culoarea utilizată pe toate Royal Bentley din anii 1940. O culoare de patrimoniu clasică. Tonurile sale calde oferă o senzație de soliditate oricărei mașini.

Old English White din paleta Mulliner datează din anii 1950. Un finisaj alb solid, oferă un aer atemporal oricărei mașini.

Una dintre cele mai întunecate nuanțe de albastru din paletă, Oxford Blue este o culoare solidă. A fost creată în anii 1960 și apoi relansată ca parte a Seriei Diamond în 1998.

Clienții care doresc o personalizare suplimentară pot consulta Mulliner Personal Commissioning Guide. Din gama largă de culori suplimentare cu semnificație istorică, clienții își pot alege cu ușurință propria culoare de patrimoniu.

Combinând arta culorii cu știința vopselei, Bentley oferă una dintre cele mai variate palete de culori dintre producătorii auto. Toate vopselele de la Crewe sunt aplicate folosind artizani calificați și tehnologie de ultimă generație pentru a livra vehiculul de lux perfect personalizat.

Related posts