Kia prezintă interiorul modelului K8

Da mai departe!

Kia Corporation a deschis ușile sedanului sport premium K8, prezentând un interior de ”primă clasă”, care îmbină luxul premium cu confortul. Interiorul modelului K8 face cunoscute ambițiile Kia pentru viitor, cu accent pe oferirea de noi standarde de calitate auto.

Fiecare element al interiorului modelului K8 a fost proiectat având în minte luxul sofisticat, stimulând prin rafinament simțurile șoferului și pasagerilor. Panourile din lemn prelucrate cu atenție contribuie la crearea unui sentiment de calm și unei stări de bine și de relaxare în K8, în timp ce tehnologia de ultimă oră conectează mașina la lumea modernă.

Un display panoramic curbat, modern, leagă ceasurile de bord digitale de 12 inch și un sistem infotainment de 12 inch, reunind conectivitatea și tehnologiile avansate ale modelului K8. Display-ul are un design simplu, ultramodern și este ușor de utilizat, oferind modelului K8 un stil hi-tech, minimalist și eficient.

K8 este primul automobil Kia care dispune de un sistem audio de top în industria auto, oferit de Meridian. Sistemul de sunet premium cu 14 difuzoare de la pionierul audio britanic de renume mondial oferă sunet surround de cea mai bună calitate și este un alt exemplu al traiectoriei ascendente pe care Kia o urmează către noi niveluri de calitate, tehnologie și performanță.

„Interiorul modelului K8 este o demonstrație a ambiției noastre de a defini viitorul. În habitaclul lui K8 natura întâlnește tehnologia modernă, iar rafinamentul întâlnește confortul fără compromisuri. Este un spațiu de călătorie de primă clasă care îndeplinește nevoile șoferului și pasagerilor”, a comentat Karim Habib, Senior Vice President and Head of Global Design Center. „K8 este un sedan modern cu un exterior dinamic, care se potrivește cu interiorul său progresiv și elegant. Această mașină – prima noastră mașină de la noul re-branding al companiei – ne așează pe traiectoria către viitorul și obiectivele pe care ni le-am propus.”

Viziunea interiorului: luxul de primă clasă întâlnește stilul tehnologic futurist
Ocupanții modelului K8 sunt întâmpinați de un spațiu deschis, confortabil și luxos în momentul în care intră în mașină. Un stil elegant, contemporan și minimalist creează un efect de spațiu deschis, larg, care este elegant atât la atingere, cât și din punct de vedere al aspectului.

Materialele utilizate în interiorul modelului K8, deosebite în caracter și conținut, au fost atent selectate pentru a crea o structură completă de înaltă clasă și tehnologie. Finisarea complexă și detaliată de pe suprafețele din lemn – elemente stilistice inspirate direct de la iahturile moderne – adaugă profunzime și rafinament habitaclului. Utilizarea luxoasă a lemnului este completată de elemente de metal de înaltă calitate, care creează senzația de tinerețe și stil industrial, îmbinând cu succes stilul tradițional cu cel contemporan.

Designul complex cu structură de diamant care exprimă mișcarea luminii pe exteriorul modelului K8 se revarsă și în interiorul sedanului sport de lux, creând modele cusute elegant pe pielea Napa. Luminie inovatoare de tip ‘Star Cloud’ Kia îmbogățesc interiorul modelului K8, proiectând o lumină ambientală strălucitoare și interactivă pe fețele ușilor și pe planșa de bord.

În partea de jos a display-ului curbat se află butoanele pentru controlul sistemului de infotainment și aerului condiționat, acționate prin tehnologie ”touchpad”, reducând și mai mult numărul butoanelor fizice. Touchpad-ul permite comutarea modurilor de funcționare între cele două sisteme printr-un buton situat central.

Consola centrală ergonomică, poziționată optim pentru șofer și pasagerul din față, dispune de suporturi din lemn pentru pahare și comutatoare lucioase plăcute la atingere, acestea din urmă așezându-se pe un profil ridicat alături de schimbătorul de tip shift-by-wire al transmisiei.

Interiorul modelului K8 lansează, de asemenea, un nou design al volanului oferit de Kia și noul logo contemporan al companiei care exprimă elemente de „simetrie”, „ritm” și „ascensiune”, întruchipând încrederea Kia și angajamentul reînnoit față de clienți.

Kia K8 urmează să fie lansată pe piață în cursul acestui an, iar mai multe informații despre automobil vor fi disponibile curând.

Related posts