Kia este nr. 1 într-un nou studiu JD Power 2019

Da mai departe!

Pentru al patrulea an consecutiv, Kia a fost recunoscută drept brandul auto non-premium numărul unu de către J.D. Power în „Initial Quality Study (IQS)” 2018.

Kia își menține poziția de lider înregistrând performanțe de top în segmentul SUV-urilor de clasă medie prin modelul Sorento și în segmentul de clasă mică prin Rio, în timp ce modelele Optima (berlină de clasă medie), Sportage (SUV de clasă mică) și Sedona (Minivan) s-au clasat pe locul doi iar Forte (clasa compactă) s-a clasat pe locul trei în categoriile din care au făcut parte. După câștigarea premiului IQS în 2015, 2016 și 2017, modelul Soul a fost din nou cel mai bine clasat automobil în categoria compactă MPV (multi-purpose vehicle) în studiul IQS.
”Situarea pe locul întâi în rândul tuturor brandurilor auto de masă din industrie pentru al patrulea an consecutiv nu lasă nicio urmă de îndoială asupra calității de clasă mondială și a procesului de fabricație al fiecărui automobil și SUV pe care Kia îl construiește”, a spus Michael Cole, Chief Operating Officer și EVP al Kia Motors America. „Cu câștigători în două segmente și cinci modele suplimentare clasate în top trei al categoriilor respective, dovezile progresului Kia și concentrarea pe experiența proprietarilor sunt copleșitoare.”

Studiul IQS realizat în SUA în 2018 se bazează pe răspunsurile primite de la 75,712 de cumpărători și a celor care au închiriat modele auto cu an de fabricație 2018, care au fost chestionați după 90 de zile de deținere al automobilului respectiv. Automobilele au fost evaluate luându-se în considerare experiența de condus, performanțele motorului și transmisiei și o gamă largă de probleme de calitate raportate de proprietari.

Related posts