Ford este pe locul 2 în topul vânzărilor din România

Da mai departe!

Ford se situează pe locul al doilea în topul vânzărilor din România, cu o cotă de piață de 8,33%, conform datelor emise de D.R.P.C.I.V. Cu 1.915 unități înmatriculate în primele trei luni ale acestui an, Ford înregistrează o creștere record de 23% comparativ cu primul trimestru din 2015.

89% din vânzări se datorează flotelor, în special întreprinderilor mici și mijlocii, unde Ford a vândut atât vehicule comerciale, cât și autoturisme, în timp ce 11% din vânzări s-au adresat persoanelor fizice care au cumpărat în principal autoturisme.
Top 3 cele mai bine vândute modele Ford în primul trimestru al acestui an sunt Focus, cu un număr de 446 de unități, urmat de modelele Transit și Fiesta cu 346, respectiv 341 de unități.
În ceea ce privește vehiculele comerciale, Ford este de asemenea liderul pieței de LCV si MVC înregistrând o creștere a volumului de înmatriculări de 78% față de aceeași perioadă a anului trecut, urmând astfel trend-ul european de lider al pieței de vehicule comerciale Ford, conform statisticilor EU 20*.
Transit Connect a avut rezultate excepționale pe piața din România în primele trei luni ale acestui an, cu o creștere de 33,84% comparativ cu primul trimestru din 2015, în timp ce modelul Transit a înregistrat o creștere a vânzărilor de 30,59% față de aceeași perioadă a anului precedent.
„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele primului trimestru din 2016 și suntem încrezatori că vom continua sa lucrăm la fel de bine cu rețeaua noastră de dealeri, pe masură ce ne dorim să creștem volumele de vânzări și cota de piață. Urmează să lansăm noi modele, mult așteptate în România, iar cu ajutorul forței noastre de vânzări intenționăm să ne extindem prezența la nivel național”, a spus Attila Szabo, Directorul General al Companiei Naționale de Vânzări Ford România.
Saptămâna trecută, Ford a lansat în România noul model Ranger și urmează ca până la finalul primului semestru să fie introduse pe piața din România și mult așteptatele modele Focus RS și Ford Edge.
Prin rețeaua națională de dealeri din România, Ford este prezent în 37 de locații în toată țara, dintre care 2 FordStore, inaugurate anul trecut în decembrie, urmând alte două inaugurări în Cluj și Timișoara în cursul acestui an.

Related posts