Flotă de BMW 225xe iPerformance Active Tourer livrată de Automobile Bavaria Group

Da mai departe!

Livrare importantă Automobile Bavaria Group de automobile plug-in hybrid – vânzarea unei flote de şapte automobile BMW 225xe iPerformance Active Tourer către Teaha Management Consulting, cea mai mare societate de consultanţă financiar-contabilă cu capital 100% românesc.

Acest eveniment reconfirmă succesul automobilelor electrificate pe care BMW Group le-a avut în România pe parcursul anului 2017. La nivel naţional, până în luna noiembrie a anului precedent, unul din trei automobile electrice și plug-in hybrid livrate aparține mărcii BMW. Este cel mai bun an pentru vânzările BMW i şi BMW iPerformance și pentru Automobile Bavaria Group cu un total de 43 de modele BMW iPerformance şi MINI plug-in hybrid şi 100 de modele BMW i (BMW i3 şi BMW i8) vândute.

Modelele BMW iPerformance utilizează tehnologia BMW eDrive, dezvoltată de BMW i. Acestea pot parcurge distanţe scurte şi medii în mod integral electric datorită combinaţiei inovatoare de motor electric, baterie litiu-ion şi sistem de management inteligent al energiei. Motorul TwinPower Turbo pe benzină se activează doar atunci când este necesar. BMW eDrive este disponibil în prezent pentru BMW Seria 2, BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW Seria 7 şi BMW X5.

BMW Group are o poziționare unică a modelelor sale plug-in hybrid, fiind disponibile la un preț comparabil cu versiunile pe benzină de acceași putere și chiar mai ieftine ca versiunile diesel. Astfel, BMW 225xe iPerfromance Active Tourer, este unul din cele mai accesibile modele plug-in de pe piață. Alături de preț, modelele iPerfromance vin cu o serie extinsă de avantaje – taxe reduse, posiblitatea unei navete zilnice în mod electric, posiblitate extinsă de recuperare a energiei la frânare și funcția de precondiționare care asigură o temperatură optimă a sistemului de propulsie și habitaclului înainte ca utilizatorul să pornească autombilul.

“Mă bucură faptul că modelele BMW 225xe iPerformance Active Tourer şi modelele BMW plug-in hybrid, în general, sunt din ce în ce mai des adoptate ca maşini de flotă. Acest lucru arată nu doar atractivitatea faţă de marca pe care o reprezentăm pe plan local de 24 de ani, ci şi tradiţia şi eficienţa sistemelor de propulsie BMW, alături de calitatea serviciilor incluse în pachetele de vânzări corporate. Dinamica şi plăcerea de a conduce, specifice mărcii BMW, sunt completate de o ofertă de servicii premium, adaptate nevoii de mobilitate a clienţilor noştri, care include soluţii felxibile de finanţare, precum şi cea mai extinsă reţea de service-uri autorizate din ţară.”, a declarat Mădălina Popa, Group Sales and Marketing Director Automobile Bavaria Group.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer îmbină sistemul BMW eDrive pe puntea spate şi motorul BMW TwinPower Turbo pe puntea faţă. Interacţiunea inteligentă a celor două sisteme are drept rezultat sistemul xDrive electric. Acest sistem se reglează în mod automat, oferă cea mai bună tracţiune şi agilitate posibile în orice situaţie şi asigură consum de combustibil de la 2,0 până la 2,1 l/100 km şi emisii de CO2 de la 46 până la 49 g/km. Noile modele vor fi folosite de echipa Teaha Management Consulting din întreaga țară.

”În activitatea noastră accentul se pune pe eficienţă şi cred că flota BMW 225xe iPerformance se potriveşte perfect cu nevoile noastre de mobilitate, dar şi cu valorile pe care am construit acest business. Avem o reţea de firme asociate în Bucureşti, Cluj, Sibiu, Braşov și Timişoara, cu peste 100 de angajaţi şi colaboratori de specialitate. Flota recent achiziţionată răspunde nevoilor noastre de mobilitate, atăt pentru deplasările în afara oraşelor cât şi pentru cele urbane, cu un consum de combustibil extrem de eficient şi emisii de CO₂ reduse.” a declarat Corneliu Teofil Teaha, asociat unic şi administrator al societăţii TEAHA MANAGEMENT CONSULTING.

Related posts