Fabricile VW, blocate de o eroare a sistemului informatic

Da mai departe!

Activitatea de producție din uzinele din Wolfsburg, Emden, Osnabruck și Zwickau a fost paralizată de o eroare a sistemului informatic. La momentul transmiterii știrii în presa germană, compania încă nu reușise să afle ce anume a provocat defecțiunea.

Producția în mai multe fabrici ale mărcii VW a fost oprită miercuri seara, ca urmare a opririi sistemelor informatice la nivel central, după cum arată informațiile confirmate de companie și transmise de mai multe publicații germane. Handelsblatt a fost prima publicație care a scris despre cele patru uzine din Wolfsburg, Emden, Osnabruck și Zwickau, însă se pare că sunt afectate mai multe locații de producție. Compania a convocat toate departamentele care pot interveni și se caută cauza erorii și o posibilă soluție care să permită reluarea producției. Reprezentanți ai companiei au precizat că este exclus un atac din exterior care să fi provocat defecțiunea.

În urmă cu câteva săptămâni, Toyota a fost victima unei defecțiuni asemănătoare, fiind nevoită să oprească producția în mai multe unități de producție. În cele din urmă, cauza identificată a fost baza de date a companiei, care a rămas fără spațiu disponibil în urma unor instrucțiuni eronate.

Related posts