Dunlop și Goodyear ocupă primul și al doilea loc în testele pentru anvelopele de iarnă

Da mai departe!

Goodyear și Dunlop și-au demonstrat capacitățile în testele de anvelope recente, efectuate de GTÜ / ACE, ADAC / TCS și ÖAMTC.
În toate testele, anvelopa Winter Sport 5 (SUV) de la Dunlop și anvelopa UltraGrip Performance Gen-1 de la Goodyear au ocupat primul și respectiv al doilea loc.

Testul GTÜ/ACE pentru anvelope de iarnă
Categoria de vehicule și anvelope SUV este în plină expansiune. Acesta este motivul pentru care în acest an Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) și ACE AutoClub Europa au decis să testeze opt anvelope de iarnă, pe dimensiunea 235/55 R17, pe un Ford Kuga, pentru a le urmări capacitățile de iarnă. Testele, efectuate în Suedia și Germania, au proclamat noua anvelopă Dunlop Winter Sport 5 SUV ca fiind învingătoare în test, cu Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 pe a doua poziție.
Dunlop Winter Sport 5 SUV este singura anvelopă căreia GTÜ și ACE i-au atribuit calificativul „Foarte recomandată”, datorită punctajelor de top obținute consistent la criteriile impuse pentru anvelope de iarnă, atât pentru condiții de carosabil umed, cât și uscat. Anvelopa Dunlop Winter Sport 5 a fost deosebit de convingătoare la frânarea pe umed, ceea ce, în conformitate cu ACE / GTÜ este o caracteristică foarte importantă privind calitatea anvelopei.
Anvelopa Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 a fost „recomandată” de GTÜ și ACE. Asemenea Dunlop Winter Sport 5 SUV, UltraGrip Performance Gen-1 a performat foarte bine în toate categoriile. Demonstrând a fi unele dintre cele mai performante anvelope pe zăpadă, pe umed și pe uscat, anvelopele s-au dovedit, de asemenea, foarte silențioase.

Testul ADAC/TCS/ÖAMTC pentru anvelope de iarnă
Ca parte a testului comun pentru anvelope derulat în 2017, ADAC, TCS și OEAMTC au testat 16 anvelope de iarnă, pe dimensiunea 215/65 R16 H, pentru SUV-uri mici. La fel ca la testul GTÜ / ACE, Dunlop Winter Sport 5 a ocupat primul loc, urmat îndeaproape de Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 împreună cu anvelopele BF Goodrich și Nokian. Potrivit ÖAMTC, „Dunlop Winter Sport 5 nu are niciun fel de slăbiciuni în ceea ce privește siguranța și nu face compromisuri în ceea ce privește eficiența consumului de carburant și uzura anvelopei”2.
Anvelopa Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 a primit, de asemenea, calificative excelente pentru eficiența consumului de carburant și nivelurile de zgomot, fiind lăudată în același timp pentru capacitățile sale pe uscat, umed și gheață.

Related posts