DS 7 și DS 9, mașinile oficiale ale Paris Fashion Week

Da mai departe!

DS Automobiles lansează o flotă exclusivistă de modele DS 7 E-TENSE și DS 9 E-TENSE, marca Paris Fashion Week, pentru escortarea jurnaliștilor, influencerilor și talentelor pe străzile Parisului, pentru o experiență elegantă, fără emisii, cu ChatGPT încorporat în sistemul DS IRIS. Modelele DS 7 și DS 9, cu sisteme de propulsie plug-in hybrid E-TENSE, întruchipează combinația perfectă între luxul francez și tehnologia inovatoare.

Programul Paris Fashion Week începe Marți, 16 Ianuarie, cu șase zile dedicate prezentării de modă masculină prêt-à-porter Toamnă/Iarnă 2024-2025, înainte de Haute Couture Primăvară/Vară, de Luni 22 până Joi 25 Ianuarie. Moda feminină Toamnă/Iarnă 2024-2025 urmează de Luni, 26 Februarie, până Marți, 5 Martie.

Electrificarea rămâne în centrul strategiei DS Automobiles, cu o gamă 100% electrificată vândută din 2019. De la noul DS 3 E-TENSE 100% electric la DS 9 E-TENSE plug-in hybrid de 360 CP, fiecare model demonstrează angajamentul mărcii față de mobilitatea durabilă. Din 2024, toate modelele noi DS Automobiles vor fi 100% electrice, subliniind angajamentul Mărcii față de tranziția energetică.

Există legături strânse între DS Automobiles și lumea modei. Caracteristici unice, cum ar fi cusăturile Pearl, inserțiile în relief Clous de Paris și tapițeria scaunelor cu design tip curea de ceas, rezonează în special în cercurile de design creativ și inovator.

Pentru ultima ediție a Paris Fashion Week, DS Automobiles a pregătit câteva surprize, printre care un DS 9 cu o culoare de interferență cu efect de scarabeu. Pe parcursul acestor săptămâni dedicate modei, DS Automobiles va urmări Paris Fashion Week pe Instagram @DS_automobiles cu mai multe activări dedicate unor obiective pariziene reprezentative, designului și plăcerii de a conduce prin Paris în interiorul DS 7 și DS 9.

Related posts