DS 4 și DS 9 sunt prezentate în realitatea augmentată

Da mai departe!

DS 4 și DS 9 sunt prezentate în realitatea augmentată cu DS WEB AR. Cu această tehnologie, cele mai noi modele ale mărcii DS Automobiles pot fi inserate în timp real pe un fundal, fie că este pe o stradă, pe un drum sau într-un garaj.

Imaginile 3D sunt suprapuse în timp real pe un fundal capturat cu ajutorul unui smartphone. DS 4 și DS 9 pot fi vizualizate la dimensiunea completă, pentru o imersiune totală.

DS WEB AR permite vizualizarea modelelor DS 4 sau DS 9 pe un fundal simplu sau integrarea acestora într-un cadru prin realitatea augmentată, cu o variație a scarei până la dimensiunea completă.

“Pandemia a adus schimbări sociale majore și transformări dramatice ale obiceiurilor de consum. Închiderea temporară a DS STORES în 2020 ne-a determinat să concepem experiențe noi pentru clienții noștri. Realitatea augmentată permite o imersiune totală pentru prezentarea modelelor DS, fie că este de la distanță sau direct în DS STORES. Asocierea între această inovație și utilizarea unui cod QR răspunde unei noi tendințe care reunește valorile

savoir-faire-ului și tehnologiei, reprezentative pentru marca DS Automobiles. De acum înainte, clienții Mărcii vor avea posibilitatea să descopere modelele DS 4 și DS 9 și pregătim deja următoarele experiențe!”
Matthieu ZERAFA , manager DS Retail Experience și manager proiect DS WEB AR.

Related posts