Director nou de design la Mazda Europa

Da mai departe!

Mazda Motor Europe a anunțat astăzi numirea lui Jo Stenuit (49 de ani) în funcția de director european de design. Jo îl inlocuiește pe Kevin Rice care a părăsit Mazda în august 2018.

Jo este absolvent al Colegiului Regal de Artă din Londra și face parte din echipa de design Mazda din Europa de peste douăzeci de ani. A deținut diverse funcții la centrul european de design Mazda din Oberursel, Germania.

Cea mai recentă funcție ocupată a fost cea de Head of Interior Design and Brand Style, fiind responsabil pentru îmbunătățirea imaginii brandului Mazda în Europa. El a fost principalul designer de interior al celor două mașini concept Kiyora (2008) și Hakaze (2007), precum și al generației anterioare a modelului Mazda3 (2008). A petrecut, de asemenea, doi ani în sediul general Mazda din Hiroshima, dezvoltând designul interior al modelului Mazda CX-7 (2004-2006).

„Mulțumită filozofiei noastre de design KODO – Soul of Motion, designerii Mazda din Europa și din alte părți ale lumii au fost un factor-cheie al succesului produselor noastre, creând mașini frumoase care rezonează cu clienții noștri”, a spus Jeff Guyton, președinte și CEO Mazda Motor Europe. „Suntem încântați că Jo, care înțelege brandul în profunzime, va conduce echipa noastră de design din Europa. Știm că, împreună cu echipa sa, va continua să se asigure că filozofia noastră este aplicată nu numai mașinilor noastre, ci în tot ce facem „.

În noul său rol, Jo va raporta lui Ikuo Maeda, Global Design Chief Mazda, precum și lui Hajime Seikaku, vicepreședinte R&D european al Mazda.

Related posts