Din martie, Școala de Șoferi Teo vă așteaptă și cu mașini electrice

Da mai departe!

Despre provocările pe care le presupune conducerea unei școli de șoferi, dar și despre situația actuală din domeniu, am stat de vorbă cu Marius Teodorescu, antreprenorul care conduce Școala de Șoferi Teo. Bonus, ne-a dat vestea că din martie puteți face aici școala de șoferi pe mașini electrice.


„Am început să instruiesc șoferi din 1996, am făcut-o din mai multe motive: pentru că tot timpul am încercat să am mai multe surse de venit, aveam la vremea respectivă, aveam un apartament luat cu credit, mi se născuse primul copil și lucram în Ministerul de Interne, iar banii de acolo nu îmi ajungeau pentru toate datoriile pe care le aveam.
Am ales acest domeniu pentru că de când mă știu eram pasionat de fiare, de mașini… de mic copil eram pasionat de mașini, am câștigat ceva bani inclusiv din mecanică auto și mă pricepeam destul de bine să fac asta.
Eu am învățat să conduc de pe la 10-11 ani și fiind foarte pasionat, cred că mi-am însușit destul de bine cunoștințe despre arta șofatului, motiv pentru care m-am gândit că ar fi bine să împărtășesc și altora din această experiență și din experiențele mele personale.
Școala de șoferi Teo a apărut în ianuarie 2003, când eu lucram deja ca instructor auto, iar în scurt timp, datorită seriozității și implicării mele și a angajaților ca numărul 1 în ceea ce privește numărul de cursanți, parcul auto și sedii și, cel mai important, ca promovabilitate la obținerea permisului de conducere”, a spus antreprenorul.
Marius Teodorescu se mândrește cu rezultatele elevilor săi: „Școala de șoferi Teo are 90% procent de promovabilitate la examenul de sală. Nu este un secret faptul că elevii noștri sunt pregătiți temeinic. Toți parcurg chestionarele care sunt obligatorii la finalul școlii de șoferi, fără excepție”.
În parcul Școlii de Șoferi Teo există o gamă foarte largă de mașini de toate categoriile. Pentru categoria B, există mașini chiar mai micuțe, de tip Hyundai i10, o mașină cu care poți parca foarte ușor în oraș, până la VW Touareg, BMW X5, Dacia Duster, mașini mai masive și mai puternice.
„Sunt și destule mașini cu cutie de viteze automată, Renault, Skoda, Seat, dar ca noutate de la 1 martie vom deveni singura școală de șoferi care vom instrui elevi și pe mașini electrice, mai precis pe niște Mercedes-Benz EQA. Suntem singura școală de șoferi din țară care am achiziționat 5 astfel de mașini”, ne-a mărturisit patronul Școlii de Șoferi Teo.
„Viața de antreprenor nu este ușoară”, ne spune Marius Teodorescu, „mai ales din cauza faptului tu vrei să faci totul bine și corect, dar din partea autorităților nu găsești sprijin… din contră, ți se pun și piedici… asta face ca viața unui atreprenor în această regiune să fie mult mai grea. Dau un singur exemplu, este o situație cu care ne luptăm de peste 15 ani, în această tagmă a instructorilor auto sunt destui care nu fac treaba corect și își desfășoară activitatea la limita legalității”.
Cea mai mare împlinire a patronului Marius Teodorescu este că aceasta este o școală de prestigiu recunoscută pe plan național: „O mândrie a mea este că școala are un renume foarte bun. Mulți spun că din ce au citit, ce au auzit, consideră că trebuie să își dea copiii la această școală pentru a deprinde începuturile vieții de șofer”.

Related posts