Dacia Sandero a ajuns pe primul loc în topul preferințelor clienților din Spania

Da mai departe!

Dacia Sandero a ajuns pe primul loc în topul preferințelor clienților din Spania, detronând modelul compact Seat Leon. Leon este un produs al unei mărci spaniole, deținută de grupul german VW. Noua generație Sandero a fost prezentată la finalul anului 2020.

Această generație Sandero este prima care este produsă doar în Maroc. O posibilă explicație a succesului în Spania poate fi faptul că portul Tanger este foarte aproape de spanioli şi de Maroc, unde sunt produse modelele Sandero de pe piaţa lor. Astfel, preţul de transport al acestora este unul foarte scăzut.

Automobilele Dacia sunt întotdeauna în topul celor mai bine vândute la nivel european către persoanele fizice. Cele mai bine vândute sunt Sandero şi Duster. În cazul specific, în cazul Spaniei, de care discutăm noi acum, Sandero s-a regăsit în topul celor mai bine vândute modele de pe piaţă spaniolă de foarte mulţi ani. Acum se impune în fața Seat Leon datorită și unui preț mai mic și a avantajelor noi oferite de a treia generație.
A treia generație a modelelor Dacia de succes propune un design nou, o platformă și echipamente noi. Platforma modulară în jurul căreia sunt construite modelele se numește CMF și este prezentă în toate fabricile mărcii Dacia (atât cea din Mioveni unde se construiește Dacia Logan, cât și în cele din Maroc și Tunisia unde se construiesc Sandero și Sandero Stepway).

Related posts