Dacia lansează Seria Limitată Duster connected by Orange

Da mai departe!

Dacia lansează, în exclusivitate pentru clienții din România, Seria Limitată Duster connected by Orange. Noul venit în gama Duster se adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile si de confortul la bordul mașinii.

 

Seria Limitată Duster connected by Orange oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care adaugă dotări precum funcția mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort și un pachet special Orange.

Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust și modern al SUV-ului Dacia. La exterior, se remarcă jantele de aliaj de 17”, design Maldive, ornamentele față și spate cu aspect de crom satinat – nuanță care se regăsește și la carcasele oglinzilor exterioare. În plus, geamurile din spate și luneta au o tentă de culoare închisă. Interiorul beneficiază de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite.

Concepută în parteneriat cu Orange Româniaseria limitată vine cu un pachet multimedia complet, care le permite pasagerilor să își ia la drum emisiunile preferate, filmele, muzica și toată distracția, cu cel mai rapid internet 4G.Pachetul special Orange oferă o tabletă Huawei MediaPad T3 de 9,6’’, un modem prin care se pot conecta la internet până la 10 utilizatori simultan, un încărcător auto ultra rapid, un suport de tetieră și o husă pentru tabletă.

În plus, sunt incluse următoarele servicii, timp de 2 ani:

  • 40 GB trafic lunar de internet mobil, în ţară şi în roaming UE.
  • Orange TV Go cu acces la 80 de canale TV româneşti şi internaţionale.
  • HBO GO cu acces la peste 4.000 de episoade şi la sute de filme.

Seria Limitată Duster connected by Orange este disponibilă atât în configurație 4×2 (cu motorizările pe benzină SCe de 114 CP și TCe, în versiunile de 130 CP și 150 CP), cât și 4×4 (cu motorul pe benzină SCe de 114 CP și cu propulsorul diesel  Blue dCi de 115 CP).

Prețurile variază între 16.200 Euro ( TVA inclus) pentru versiunea 4×2, echipată cu motorul SCe de 114 CP și  19.900 Euro pentru versiunea 4×4, echipată cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

Related posts